Wedstrijd: win het serum Extrait Liposomal van Louis Widmer en vertel ons wat je ervan vindt!

Geüpdatet op 15 juli 2019 door ELLE Partner

Zin om je huid haar jeugdigheid te bewaren of terug te geven? Doe mee aan onze wedstrijd en win een flesje Extrait Liposomal van Louis Widmer (30 ml)! Zeg ons wat je ervan vindt en je mening wordt integraal gepubliceerd op jouw favoriete lifestyle website!

Deze antirimpelverzorging dringt diep in de huid en geeft deze al na enkele dagen haar glans, soepelheid en frisse uitstraling terug. De fijne en niet vette textuur, ontwikkeld in de Zwitserse laboratoria van Louis Widmer, is geschikt voor elk huidtype, zelfs de jongere huid. Deze verzorging herstelt, voedt en stimuleert de vernieuwing van de huidcellen, zodat je huid haar schoonheid bewaart!

Hoe? Het Extrait Liposomal bevat biostimulatoren en krachtige actieve bestanddelen, zoals hyaluronzuur dat sterk hydraterend werkt, en Matrixyl dat de rimpels van binnenuit aanpakt en de bloedsomloop stimuleert zodat de huid meer zuurstof krijgt. Ze maken in een oogwenk komaf met de nefaste gevolgen van stress, blauw licht van schermen of vervuiling.

Gebruik dit ultrageconcentreerd serum na de reiniging vóór je dag- en nachtcrème en je grauwe en trekkerige huid verdwijnt als sneeuw voor de zon! Vergeet ook je hals en decolleté niet. Je huid is terug soepel en heeft een gezonde gloed. Je gezicht straalt en ziet er fris en uitgerust uit… Kortom, je steelt de show!

Wedden dat het Extrait Liposomal ook jouw beste vriend in de badkamer wordt?