Dé hipste terrasjes van het moment

Geüpdatet op 18 April 2019 door Commercieel team
Dé hipste terrasjes van het moment

Van Brussel over Hasselt tot Brugge: 7 gezellige hangouts waar het altijd cider o’clock is!

Chatten kan fun zijn, maar een oldskool get together met besties blijft toch het allerleukst. Vooral als de sprankelende gesprekken gepaard gaan met een sprankelend drankje – appelcider van Strongbow bijvoorbeeld. Wie moeilijk kan kiezen tussen Gold Apple, Red Berries, Red Berries 0.0%, Elderflower en Rosé Apple – de nieuwste telg in de familie, gemaakt van appels met dieprood vruchtvlees – proeft ze gewoon allemaal. De Ronde van België aan de hand van coole bars waar ze de verfrissende cider serveren zoals het hoort: ijskoud en on the rocks.

1/

De Republiek

Dé hipste terrasjes van het moment - 1

Grand Café, lunchplek, pop-upshop, co-workingspace, stadsbioscoop … De Republiek is het allemaal. Het cultuurhuis ondersteunt jonge ondernemers en creatievelingen en helpt meebouwen aan een positieve stadsdynamiek. Een plek met good vibes, waar je rustig een krant kunt lezen onder het drinken van een Red Berries 0.0%.

Sint-Jakobsstraat 36, 8000 Brugge

2/

De Muze

Dé hipste terrasjes van het moment - 3

Ring, Ring, I’ve Got to Sing, zong Ferre Grignard in de jaren zestig. Hij deed dat vooral in De Muze, vandaag nog altijd een legendarisch muziekcafé in Antwerpen. In deze inspirerende bruine jazzkroeg komen veel muzikanten, maar ook schrijvers en kunstenaars, hun muze zoeken – en hun Red Berries.

Melkmarkt 15, 2000 Antwerpen

3/

Bardot

Dé hipste terrasjes van het moment - 5

De ‘langste toog’ van het land is sinds vorig een hotspot rijker: de Bardot. Het café, dat de vroegere Intro, Beluga en Oriënt omvat, is meteen ook de grootste bar op de Leuvense Oude Markt. In de zomer schenkt ‘ons Brigitte’ Rosé Aple op het zonnigste terras van het plein.

Oude Markt 16, 3000 Leuven

4/

Westpunt

Dé hipste terrasjes van het moment - 7

Op het mooiste terras van Hasselt kun je van je Strongbow nippen terwijl je de adembenemende zonsondergang bewondert. Ook in de winter kijk je hier uit op het water van de Kanaalkom dankzij de grote glaspartijen. Een oase van rust hartje stad.

Hoogbrugkaai 91, 3500 Hasselt

5/

Le Manolo Bar

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🌞La Terrasse est ouverte 🌞#manolo #Bellini #carolo #lesvendredisdumanolo #happyhours #19h21h #jeuxdesdés #kisscool #mojito #cubalibre #chupitos

Een bericht gedeeld door Manolobar (@manolobarofficial) op

Een heerlijke plek om het weekend goed in te zetten samen met je vrienden, is Le Manolo Bar in Charleroi. Op vrijdag is het hier altijd apero-time. Naast pasta’s en salades kun je ook tapas bestellen die heerlijk smaken bij een Gold Apple.

Rue de Montigny 6, 6000 Charleroi

6/

Bonnefooi

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nieuwe bureau. Hallo #Bonnefooi. #Bxl

Een bericht gedeeld door Gadeyne's Gordijnen (@maxgadeyne) op

Stap op goed geluk – op de bonnefooi in het Brussels – dit café binnen, en de kans is groot dat je er een live optreden of een dj-set kunt meepikken. Ambiance verzekerd! Wie op een rustiger plek wil keuvelen onder een glaasje Strongbow Elderflower, kan terecht op de mooie mezzanine.

Rue des Pierres 8, 1000 Brussel

7/

The Shamrock

Dé hipste terrasjes van het moment - 9

Volgens de legende gebruikte St. Patrick het klavertje drie – een shamrock in het Engels – als metafoor om de drie-eenheid uit te leggen. Het plantje groeide uit tot het symbool van Ierland. Dat The Shamrock in Luik een Irish pub is, mag dan ook niet verbazen. Je avondje ‘ciderren’ sluit je hier dus af met een onvervalste Irish coffee.

Rue Louvrex 1, 4000 Luik

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Strongbow.
www.strongbow.com.