Hier geniet je van een paasbrunch met de kids

Gepubliceerd op 10 april 2019 door Lore Ginneberge
Hier geniet je van een paasbrunch met de kids

Pasen staat voor velen gelijk aan een uitgebreid familieontbijt. Wie zich dit jaar liever laat verwennen, kan op deze adresjes genieten van een heerlijke paasbrunch met de kids. 

Grand Café Horta 

In hartje Antwerpen kunnen gezinnen genieten van een brunch in Café Horta. Er is een overvloed aan keuze met zowel koude-, warme- en dessertbuffetten. Ook een glas cava mag niet ontbreken. Kleuters tot vier jaar neem je gratis mee, terwijl iets oudere kinderen genieten een fikse korting. Bovendien is er een speelhoekje met opvang voorzien.

Let op: reserveren is verplicht.

Grand Café Horta - Hopland 2, 2000 Antwerpen.

1/

La Butte Aux Bois

Dat een familiebrunch niet per se basic hoeft te zijn, bewijst La Butte Aux Bois. Dit luxedomein heet gezinnen zondag 21 en maandag 22 april welkom voor een feestelijk meergangenmenu. Maak je geen zorgen over je kroost, want zij krijgen hun eigen buffet én kunnen deelnemen aan een paaseierenraap met een (echte) paashaas.

Ook voor deze brunch moet je vooraf reserveren.

La Butte Aux Bois - Paalsteenlaan 90, 3620 Lanaken.

2/

Hangar 58

Wie z'n kids wilt verrassen, kan een tripje Bokrijk plannen. Op het domein wordt een groots Paasfestival gehouden met tal van activiteiten. Eerst kan je de voetjes onder tafel schuiven in Hangar 58. Op deze prachtige locatie in park Bokrijk wordt je verrast met een uitgebreid menu, van ontbijt tot dessert.

Reserveer vooraf je plaatsen.

Hangar 58 - Herkenrodeplein 5, 3600 Genk.

3/

La Tentation

Ook in het Brusselse kan je terecht voor een brunch. Op 28 april organiseert La Tentation een groots familieontbijt dat focust op gezellig samenzijn. Voor de kleintjes is er na het brunchen niet alleen een eierenraap voorzien, maar ook dansles en knutselactiviteiten. Tickets vind je hier.

La Tentation - Lakensestraat 28, 1000 Brussel.

4/

Aspen

Wou je tijdens de paasvakantie eigenlijk op skireis? Aspen is the next big thing.  Dit indoor skidomein is ideaal om te bezoeken met Pasen, want er staat heel wat op de agenda. Zo is er een eierenzoektocht op de piste en een skiwedstrijd voor kinderen. Tussendoor kan je je laten verwennen met een brunchbuffet. Het is weer eens wat anders.

Aspen - Moerelei 123, 2610 Wilrijk.

Natuurlijk kan je ook op gewone brunchplekken terecht. Dit zijn onze topfavorieten in Brussel, Gent, Brugge en Antwerpen.