5 heerlijke solo activiteiten voor Singles Day

Geüpdatet op 21 april 2022 door Laure Vandendaele
5 heerlijke solo activiteiten voor Singles Day

Vandaag is het Singles Day en vieren we - u  raadt het al - de Single. Hoe vul je deze dag als single nou perfect in?

Elk jaar wordt op Valentijnsdag de liefde uitgebreid gevierd. Daar staat tegenover dat ons land maar liefst 1,5 miljoen singles heeft. Dus waarom zouden we het bestaan van al deze singles niet vieren? Op 11-11 is het Singles Day. Deze datum is natuurlijk niet zomaar gekozen, zoals je ziet bestaat deze datum uit allemaal ééntjes.

1. Kijk alleen naar wat jij wilt kijken op Netflix

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Listen @seventeen, I don’t appreciate being put through this kind of emotional stress

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix) op

Deze dag draait helemaal om jou dus ga lekker diagonaal in bed liggen (je hebt toch alle ruimte) en kijk de meest foute films en series. Niemand die je beoordeelt. TIP: 'To All The Boys I Loved Before.'

2. Tijd voor wat shopping therapy

singles day online shoppen

Veel webshops bieden kortingen aan onder het mom van “I love me”. Ideaal moment om een online shopping sessie in te lassen dus. Bovendien heb je geen last van een man die zich met jouw uitgavenpatroon bemoeit.

3. Bestel comfort food

singles day ben jerry vegan ijs

Koken voor één is praktisch onmogelijk. Koken doe je om de dag en de berg afwas is inmiddels een beetje uit de hand gelopen. Vandaag geen restjes maar bestel je lekker je lievelingseten zodat je de deur niet uit hoeft. Bestellen wat je zelf wilt, want je hebt niemand om rekening mee te houden.

4. Geef jezelf een ontspannende beautysessie

Niemand die je uitlacht of zich een hoedje schrikt wanneer je de badkamer uitkomt met een gezichtsmasker op. Of plan een bezoekje aan een van deze tot de verbeelding sprekende spa's.

5. Voor de balende singles

singles day november dating app once

Natuurlijk vieren we deze dag het single zijn maar onder ons zijn ook een aantal die balen van hun single bestaan en de ontelbare eerste dates zat zijn. Volgend jaar niet meer single op 11-11? Download op Singles Day eens een kwalitatieve dating app. Bij de slow dating app Once hoef je bijvoorbeeld niet eindeloos te swipen, zij stellen iedere dag één perfecte match voor op basis van de door jou ingevulde voorkeuren. Het proberen waard.

Bron: getonce.com