In dit Parijse hotel willen alle influencers overnachten

Geüpdatet op 2 augustus 2018 door Isabelle
In dit Parijse hotel willen alle influencers overnachten

Een prachtig zicht op de Parijse daken, vintage chic deco, originele brandtrappen en een infinity pool: wie in het Parister in Parijs logeert, heeft de indruk ìn een perfecte Instagram feed te verblijven. Welkom in een hotel waar werkelijk àlles mooi, inspirerend en rustgevend is!

Fashion Week was zelden zo comfortabel als dit seizoen. Terwijl het buiten ijzig koud was en de sneeuw met bakken uit de lucht viel, schreven wij onze dagverslagen gezellig aan het haardvuur van het betoverende boutique hotel Parister, een gloednieuwe hotspot in hartje Parijs. Poederroze, oker, wolken van bedden, een bijzonder alerte room service (danku in naam van alle nachtelijke werkuren…) en een betoverende spa: dat is onze nieuwe Parijse stek in een notendop. Ons kon je vooral in de volgende ruimtes vinden:

Ons kingsize bed slash roze postcentrum voor show invites.

parister_hotel_paris

Het inspirerende salon aan de receptie, bomvol koffieboeken en fijne kunst om onze aandacht van ons computerscherm af te leiden…

parister_hotel_paris

De spa! Voor de hammam, heerlijke massages en andere behandelingen vonden we jammer genoeg de tijd niet, maar elke dag begon en eindigde met een deugddoende workout sessie in de gym, gevolgd door een frisse duik in het 20 meter lange zwembad. (Tussen haakjes: op aanvraag organiseert het hotel ook lessen yoga, box, pilates en crosstraining.)

parister_hotel_paris

De trappenhal slash fotostudio voor onze outfit posts.

parister_hotel_paris

De bar, waar we ’s avonds op de ene na de andere heerlijke cocktail werden getrakteerd. Perfect om uit de blazen na een lange dag vol modeprikkels... We kwamen er elke avond ook niet-gasten tegen en dat mag niet verwonderen: de Parister heeft een heuse reputatie als cocktail bar en dat trekt le tout Paris aan.

Ook uittesten? Boek hier je kamer in het Parister en geniet van enkele dagen pure luxe in de mooiste stad ter wereld!