Glamping goals: in dit Belgische park slaap je in waterhutjes

Geüpdatet op 16 mei 2019 door Isabelle
Glamping goals: in dit Belgische park slaap je in waterhutjes

Je hoeft niet altijd ver te reizen voor een romantisch weekendje weg: wij ontdekten een magisch mooi vijvercomplex in de Ardennen waar je in houten paalhutjes op het water slaapt.

Wat? Aqualodge bestaat uit zes kleine lodges rond een vijver aan de oever van de Molignée rivier in de buurt van Maredsous. Elke chalet heeft zijn eigen thema, maar ze baden stuk voor stuk in de luxe en gezelligheid. De huisjes liggen voldoende ver uit elkaar om in alle rust te relaxen en genieten van de omringende natuur. Je kan kiezen voor self-catering, maar ook op de eigenaars beroep doen voor een luxe ontbijt of ditto schotel. Wat ons betreft komt een verblijf hier verplicht met een goede lading bubbels, laat die champagne dus maar komen!

Wat te doen? Boek een massage via Aqualodge zelf en huur 's anderendaags een fiets om de prachtige regio rond de chalets te verkennen. Veel bos, kronkelende rivieren, de imposante abdij van Maredsous en een resem kasteeltjes met extreem hoog Belle en het Beest gehalte: al fietsend of wandelend kom je in een sprookjesachtig decor terecht!

Prijs en reservaties via Aqualodge.be -vanaf €190 de nacht.

Meer glamping adresjes? In dit Vlaamse park kan je overnachten in een cocon die zo van Pinterest lijkt geplukt: Diner on the Lake! En hier slaap je onder de sterrenhemel op een woonboot of in een romantische Brugse cottage...