Valentijn: 6 originele adresjes voor een romantische nacht in België

Gepubliceerd op 1 februari 2017 door Isabelle
Valentijn: 6 originele adresjes voor een romantische nacht in België

Valentijn staat voor de deur, tijd om een originele uitstap te boeken met je geliefde! Slapen op een woonboot, gezellig tegen elkaar aan kruipen in een cottage of het nachtleven voluit beleven in een design loft: wij speurden alvast deze pareltjes in eigen land op. 

(Toch zin om je liefdesheil buiten onze landsgrenzen te zoeken? Ontdek onze romantische winterse citytrips in de hipste wijken van Europa!)

Glamping in Nieuwpoort

valentijn-2017-weekend-weg-airbnb-romantisch-origineel-date 6

De verlaten kust heeft iets romantisch in de winter, wat dacht je ervan om het te verkennen vanop een woonboot? Dit drijvende liefdesnestje staat op een kanaal in volle natuur, op ongeveer één kilometer van de badstad. Je geniet er van échte rust, een prachtige zonsondergang doorheen de grote glasramen, een luxueus verwelkomingspakket en de nabijheid van het strand voor een heerlijke ochtendwandeling. Magisch momentje: check!

€150 per nacht, meer info op Airbnb.  

1/

Old School in Gent

valentijn-2017-weekend-weg-airbnb-romantisch-origineel-date 4

Prinsessenmomentje in Gents meest cosy appartementje. Roze muren, oude boeken, antieke meubels, bloemen all over the place: je wordt terug in de tijd gekatapulteerd. Eentje voor wie het graag old school speelt. Leuk extraatje: je krijgt gratis fietsen om de stad te verkennen.

€110 per nacht, meer info op AirBnb

2/
Extreme cocooning in Brugge

valentijn-2017-weekend-weg-airbnb-romantisch-origineel-date

Brugge is één van de meest romantische steden van Europa en mag dus zeker niet in het lijstje ontbreken. Wij wisten een prachtige cottage op te sporen waarin je je een heel weekend kan verliezen: een gigantische open haard, vintage badkuip, donzige dekens en een schattig bloementuintje mét zicht op de rijtjes. Hier wil je nòòit meer weg!

€165 per nacht, meer info via AirBnb

3/

Sexy luxe in Gent

valentijn-2017-weekend-weg-airbnb-romantisch-origineel-date

Hier komt de jacuzzi… temidden een ultra luxueuze loft van 190 vierkante meter in hartje Gent! Houten balken, strakke decoratie en gezellige lichten maken het design plaatje compleet. Leuk extraatje: je kan er met zes mensen logeren, ook leuk voor wie liever een weekend onder vrieden doorbrengt!

€160 per nacht, meer info via AirBnb

4/

Kinky cocoonen in Antwerpen

valentijn-2017-weekend-weg-airbnb-romantisch-origineel-date 1

Fans van Scandinavisch design zullen dol zijn op de ze loft, volgepropt met gerecycleerde meubels, kraaknette witte muren en eigenwijze decotwists. Pronkstuk: de XXL-douche met doorzichtige wanden in het midden van de ruimte. Als dat je niet op ideeën brengt…

€97 per nacht, meer info via AirnBnb

5/
Back to the Sixties in Antwerpen

valentijn-2017-weekend-weg-airbnb-romantisch-origineel-date 5

Vintage alert! Deze grote loft in het centrum van Antwerpen is een waar museum voor alles wat cool was tussen de jaren zestig en tachtig. De woonst bevind zich op de zevende verdieping van een flatgebouw en geeft je een waanzinnig zicht over de stad.

€85 per nacht, meer info op AirBnb