Griekenland: ELLE’s 7 vakantietips

Geüpdatet op 23 februari 2018 door ELLE België
Griekenland: ELLE’s 7 vakantietips

Een tripje naar Griekenland in gedachten? Elle heeft de 7 leukste vakantietips klaar voor een onvergetelijke reis. Oh, en stop ons alsjeblief in je koffer, wij willen mee…

1. Sani Resort: waarom kiezen?

Keuzestress voor het perfecte hotel? Bij Sani Resort hoef je niet te kiezen. Het resort bundelt vijf hotels die zich uitstrekken over een groot domein. Elk van de hotels ligt op wandelafstand van elkaar, maar biedt voldoende privacy voor dat exclusieve vakantiegevoel. Van een intiem hotel voor koppels tot de actieve beach club of het ontspannen familieresort, voor ieder wat wils. Het resort heeft een eigen Marina, 40 verschillende restaurants en bars, zeven idyllische stranden en een waaier aan sport- en ontspanningsmogelijkheden. De vijf spa’s en een rits aan luxeboetieks krijgen van ons een topscore. Alles baadt in een aura van luxe, met zicht op de azuurblauwe zee en een zacht briesje met de geur van dennenbossen.

1/

2. H2O

Zeg nu zelf, dat blauwe water is toch onweerstaanbaar? Wij hebben ons verlanglijstje al klaar : zeilen, waterskiën, een flirt met de banana boot (en de knappe instructeur) en een duikinitiatie. Je kan er ook je volwaardige PADI duikbrevet halen en je onderdompelen in een onderwaterwereld vol kleuren. Sportievelingen, u weze gewaarschuwd, het aanbod is on-ein-dig!

2/

3. Ecologie

Kies je voor een vakantie in Griekenland, dan kies je voor het milieu. Hotels dragen hun steentje bij aan de lokale economie en investeren in duurzame energie. Bosbehoud is een belangrijke pijler voor Sani Resort, evenals het gebruiken van lokale en verse producten in de restaurants.

3/

4. Instagram alert: het perfecte baaitje

Sani Resort

Je Instagram zal roodgloeiend staan. Verken samen met je lief de kustlijn en ga op zoek naar die perfecte baai met een heerlijk terrasje om lekker lang te aperitieven. Enneuh, vergeet jullie fototoestel niet. Landinwaarts snor je op je brommertje langs eeuwenoude ruïnes en door prachtige landschappen.

4/

5. Bicycle!

Een wielerfanaat in huis? Geen zorgen, je kan de Mont Ventoux gerust een jaartje skippen. De Sani Resort KTM Bike Club werkt samen met grote namen uit de wielerwereld en de beste merken in het aanbod. Ervaren of beginner, iedereen kan het hinterland verkennen per fiets. Van Go Pro tot Fat Biking, je haalt je hart op aan de laatste nieuwe fietssnufjes.

5/

6. Gastros Nomos: de wetten van de maag

De Griekse helden wisten waarom ze Griekenland uitkozen om hun robbertjes en oorlogen uit te vechten. De Griekse gastronomie verwent haar gasten: een verfijnde en gezonde keuken, met een rits topchefs die eindeloos toveren met lokale producten.

6/

7. Go Pro: balletje trappen

Als je geluk hebt, kan je je vakantie nog net inplannen tussen de voetbalstage van kind nr. 1 en het sportkamp van kind nr. 2. Sani Resort heeft de oplossing klaar voor zomerse agendaperikelen. Het sloot een partnership af met Chelsea Football Club voor de Chelsea FC Foundation Football Coaching. Zoon- of dochterlief kunnen er hun balvaardigheden aanscherpen en proeven van het leven in een Premier League Club.

Elle wenst je een idyllische vakantie toe!