Vacature: ELLE.be zoekt community manager

Geüpdatet op 25 april 2018 door Isabelle
Vacature: ELLE.be zoekt community manager

Een passie voor social media + een analytische geest + een strategische marketing spirit  = welkom, nieuwe Community Manager!

Elle werft aan! We zijn dringend op zoek naar iemand die met héél véél liefde onze social media kan beheren.

De wereld van een digitaal magazine is constant in verandering en dat betekent een waslijst aan nieuwe uitdagingen, onder andere wat social media betreft. Het komt er vandaag niet langer op aan enkel leuke stukken te schrijven, maar ook die doeltreffend te plaatsen op Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest en andere sociale netwerken. Het beheer van die media is een fulltime job die naast heel wat praktische inzet ook een pak strategische planning en research van je vergt.

Opgelet, stop meteen met lezen als de termen “Facebook logaritme”, “organic reach”, “google analytics”, “SEO”, “live” en “YouTube kaart” je niets zeggen…

Het belletje is wél gaan rinkelen? Top! “Een hart voor social media” hebben betekent tegenwoordig zoveel meer dan een leuke verzameling Instagram foto’s kunnen maken, en daarom is ELLE.be op zoek naar een Community Manager die zowel praktische als strategische talenten heeft, die niet bang is van het constant veranderende social media landschap en onze netwerken verder kan helpen uitbouwen. Iemand die op de hoogte is van de laatste evoluties in dat veld en die met analytische tools overweg kan. Een expert die duidelijke ideeën heeft van hoé je het beruchte Facebook logaritme aanpakt, hoe je de reach van YouTube video’s kan vergroten en hoe je meer engagement op Instagram kan bewerkstelligen. Dit alles in een glamoureus jasje van modeweken, beautyrooms, shoots en trendrapporten.

Ben jij de perfecte aanvulling voor ons redactionele team? Aarzel niet en stuur je CV en motivatiebrief naar ivh@editionventures.be!