Antwerpen Centraal heeft nu haar eigen pretpark

Geüpdatet op 20 april 2022 door Isabelle
Antwerpen Centraal heeft nu haar eigen pretpark

Je mag deze zomer je innerlijke kind helemaal loslaten in België. Niet alleen vinden er in ons land twee springkastenfestivals plaats, ook wordt één van onze mooiste treinstations omgetoverd tot indoor pretpark. Wachten op die ene boemeltrein was nog nooit zo leuk.

Je zou haast hopen op vertraging, want sinds kort kan je in het Antwerpse Centraal Station te tijd doden in een vier verdiepingen tellend indoor pretpark. Er staan een 60-tal attracties en activiteiten, waaronder de hoogste indoor glijbaan ter wereld, op je te wachten, allemaal in het thema van Belgische strips. Zo kan je in de teletijdmachine van Barabas of een magisch Smurfenbos terecht. Ook Jommeke, De Kiekeboes, Lucky Luke en Urbanus zijn goed vertegenwoordigd in de zes verschillende themazones van het park.

Het pretpark is bedoeld voor alle leeftijden en heeft ook een geweldige binnenspeeltuin voor de allerkleinsten. Weet je niet wat te doen met je kroost? Met de trein naar Antwerpen lijkt ons alvast de start van een geslaagde grote vakantiedag.

Comics Station Antwerp is tijdens de zomervakantie elke dag open van 10u tot 18u. Meer info via Comics Station

Ben je graag actief bezig? Check dan zeker deze sportieve festivals vol daverende attracties op Belgische bodem!