Zo maak je vegan mini pizza’s met cashewkaas

Geüpdatet op 10 oktober 2017 door Raw Food Chef Julie
Zo maak je vegan mini pizza’s met cashewkaas

Deze Vegan Mini Pizza’s met Cashewkaas zijn glutenvrij, heel eenvoudig om te maken en ongelofelijk rijk van smaak!

De vegan cashewkaas is een recept uit mijn nieuwe boek ‘Easy Vegan met Julie’ en ik heb meteen ook drie variaties voor toppings toegevoegd. Eentje met kerstomaatjes, eentje met gekarameliseerde ui en een derde met gerookte paprika. Welke zou jij eerst kiezen?

Voor het recept van deze Vegan Mini Pizza’s met Cashewkaas, klik HIER.

Vegan Mini Pizza's met Cashewkaas

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Groene Power Smoothie voor een Platte Buik

LEES OOK: Cookie Dough Ice Cream Sandwiches