Zo ziet de Clooney tweeling eruit

Geüpdatet op 20 juni 2019 door Isabelle
Zo ziet de Clooney tweeling eruit

George en Amal Clooney werd dinsdagochtend de trotse ouders van een tweeling Ella en Alexander en zoals het echte wereldsterren betaamt, doen ze er alles aan om die uit de pers te houden. Zoals echte wereldsterren hebben ze echter ook een héél groot lek in hun entourage... 

En dat zijn Georges ouders Nick en Nina! De twee verklapten in hun enthousiasme eerder al het nieuws van Amals zwangerschap en zijn ook nu niet karig met informatie over hun kersverse kleinkinderen. Aan US Weekly verklaarde Nick de kleintjes amper twee uur na hun geboorte te hebben ontmoet via Facetime“Amal doet het geweldig en was zo kort na de geboorte al in grote vorm, ze is echt een supervrouw. Ook de baby’s stellen het goed,” klinkt het. Zoon Georges toestand bleek dan weer minder perfect: “Zijn ogen waren een beetje glazig, ik denk niet dat hij helemaal nuchter was…” Verder benadrukt hij de ommekeer in het leven van zijn beroemde zoon: “Nina en ik dachten echt niet dat hij voor het ouderschap was weggelegd, tòt hij Amal ontmoette. Dat heeft hem echt helemaal veranderd.”

Over de looks van de tweeling heeft hij het volgende te zeggen: “Ze zijn bloedmooi en hebben net als hun moeder zwart haar. Qua gelaatstrekken lijken ze eerder op George, vooral hun neus is exact dezelfde als die van hem toen hij geboren werd. Dat profiel herken je zo.” Met andere woorden: de Georgeous George genen hebben hun werk gedaan!