Er bestaat nu dus transparante koffie

Geüpdatet op 26 februari 2018 door ELLE België
Er bestaat nu dus transparante koffie

Move over, zwarte koffie! Twee broers komen met een variant op de proppen: clear coffee, een transparante koffie die bijna net zo helder is als water.

Je bent verslaafd aan koffie, maar je bent bang om je tanden te beschadigen? Twee broers lijken de oplossing gevonden te hebben zodat je koffie kan blijven drinken zonder angst.

David Nagy heeft samen met zijn broer CLR SBB opgericht en legt hun idee uit op The Evening Standard: “Wij zijn zelf grote koffiedrinkers. Net als veel mensen hadden we wat problemen met vlekken op onze tanden. Er was nog niets op de markt dat inspeelde op onze behoeften, dus besloten we om ons eigen recept te maken.

Het vernieuwende drankje is gemaakt van kwalitatieve Arabica koffiebonen en zuiver water. Volgens degenen die het al geproefd hebben, is de smaak krachtig, net als een sterke koude infusie. Extra plus: de transparante koffie bevat geen conserveermiddelen, kunstmatige aroma's, stabilisatoren, suiker of andere zoetstoffen.

Elke fles bevat 200 ml clear coffee en kost iets meer dan 7 euro.

Transparante koffie
(c) Instagram @clrcff.

Hou jij het toch liever bij de old school koffie? Dit zijn de beste koffiebars in Luik en hier drink je de beste koffie in Leuven én kan je goed studeren.

(Via ELLE Belgique, Julie Sacré)