Aria Hotel: het best bewaarde geheim van Boedapest

Geüpdatet op 20 april 2022 door ELLE België
Aria Hotel: het best bewaarde geheim van Boedapest

Speciaal voor jou ontdekten we een pareltje van een hotel in bruisend Boedapest! Struin overdag door de straten van de stad en laat je 's avonds verwennen in het luxueuze Aria Hotel Budapest. Wij deden het je alvast voor!

Het prachtige boetiekhotel is gelegen in het Vijfde District, pal in het centrum van Boedapest. De omgeving is overladen met gezellige barretjes, hippe restaurants en fancy clubs.  De stijl van het hotel is modern en enorm elegant. Het thema 'muziek' staat centraal in het design van het hotel.

Aria 2

1/
Architecturaal pareltje

Het gebouw heeft ons omvergeblazen. Het typisch Hongaarse gebouw dateert uit de 19e eeuw en doet iedereen dromen. Huidige eigenaar, Henry Kallan, en designer, Zoltán Varró, wilden de schoonheid en elegantie van de plek benadrukken door de antieke stijl van het paleis te behouden.

Het thuisgevoel dat je er krijgt, heeft ons nog het meest van al gecharmeerd. De zachte verlichting, eigentijdse inrichting en instagrammable designmeubels, versterken dat gevoel nog meer. En dan heb je nog het vriendelijke personeel dat je op elk moment van de dag het beste toewenst. We love it!

ARIA 1

2/
Dinner with a view

Het terras van het hotel is een echte eyecatcher. Wij begonnen de dag met een stapel verukkelijke pancakes en een kop verse koffie en eindigde hem met een heerlijk diner inclusief magisch uitzicht over de stad in de High Note Skybar. Een romantische tête-à-tête in het Stradivari Restaurant of verfrissende cocktails in Satchmo's Bar? Het kan allemaal in Aria Hotel. Aan jou de keuze!

Wanneer je in de tuin van het hotel zit, is het niet onwaarschijnlijk dat je even de voeling met de hele wereld verliest. Een volledige onderdompeling in de magische wereld van het Aria Hotel gegarandeerd. Als je het ons vraagt: adembenemend!

hotel2

3/
Verwenmoment

We kickstarten de dag met een rooftop yoga-sessie inclusief spectaculair uitzicht. Niets is beter dan helemaal herboren de vele hotspots te gaan verkennen die Boedapest te bieden heeft.

Heb je je wat laten gaan en iets te veel goulash gegeten? Dan is er voor jou de fitnessruimte in het Aria Hotel. Ontspan nog even volledig in de spa en wellness-ruimte voor je weer op het vliegtuig stapt. See you soon, Boedapest!

Aria Hotel: het best bewaarde geheim van Boedapest - 4

Wil je meer weten over dit prachtige hotel? Neem dan hier een kijkje en bezwijk!