Laat alles vallen: er komt een Hanson reunie

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Laat alles vallen: er komt een Hanson reunie

Een wereldtournee én een nieuw album: mmmbop! 

Het is dit jaar exact twee decennia geleden dat Hansons iconische album The Middle of Nowhere -met onder andere de monsterhit Mmmbop- uitkwam en dat wordt gevierd met een nieuw achtervoegsel: The Middle of Everywhere, een heuse wereldtournee die de rockende broers Zac, Taylor en Isaac eindelijk nog eens samen op het podium brengt. De legendarische band zal voor het eerst opnieuw achter de microfoons kruipen op het Hop Jam Beer and Music Festival in het Amerikaanse Tulsa, waarna de tour zich verder over drie continenten verspreidt. Noteer alvast de Belgische stop in je agenda: op vrijdag 9 juni doet het trio het Antwerpse Trix op haar grondvesten daveren -de voorverkoop start op vrijdag 17 maart!

Hun lange blonde manen zijn ze ondertussen kwijt, alleen Zac rockt nog een donkerblonde long bob, maar het gaat de drie broers voor de wind. Sinds 2003 hebben ze onder hun eigen onafhankelijke label 3CG Records nog drie studio albums uitgebracht, waarmee ze relatieve successen boekten en hun rol in de muziekwereld verstevigden. In 2013 stampten ze ook nog eens hun eigen bierfabriek uit de grond en een jaar later volgde het Hop Jam Beer and Music Festival, sindsdien een jaarlijkse hoogmis in hun thuisstad Tulsa én de plek waar straks de tournee van start gaat. Ook ook privévlak loopt alles op wieltjes: de leden van de band zijn allen getrouwd en allemaal samen hebben ze elf (!) kinderen -een hele stam blonde muziekwondertjes dus.

Hanson reunie tour the middle of everywhere belgie antwerpen trix 2

Wat heeft de Middle of Everywhere Tour in petto? “We maken al een kwarteeuw samen muziek en die mijlpaal moet gevierd worden,” aldus Taylor. “Het draait ons niet enkel om de vele jaren die we reeds achter de rug hebben, maar ook om de ongelooflijke fanbase die ons al die tijd heeft gesteund.” De broers beloven al hun greatest hit opnieuw tot leven te brengen én bundelen die straks ook onder diezelfde titel in een kraakvers album.  Mmmbop, Where’s The Love, “Weird , This Time Around, If Only, Penny And Me, Thinking ‘Bout Somethin’, Get The Girl Back én de gIoednieuwe single I Was Born. Collector’s item alert!

En nu, for old times' sake, eventjes de volumeknop omdraaien en meekwelen maar!

Hanson reunie tour the middle of everywhere belgie antwerpen trix 3