Dit zijn onze favoriete coworking spaces in Brussel

Geüpdatet op 4 maart 2020 door Lore Ginneberge
Dit zijn onze favoriete coworking spaces in Brussel

Op zoek naar een leuke flexbureau of vergaderruimte in Brussel? Dit zijn onze favoriete coworking spaces.

Na Antwerpen en Gent is Brussel aan de beurt! In het hart van België zijn er ongetwijfeld enkele ondernemende individuen die op zoek zijn naar een leuke coworking space. Ben jij een freelancer of zelfstandige die nood heeft aan toffe coworkers? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Spaces

Coworkinggroep Spaces is misschien wel de snelst groeiende van allemaal. Met 2 reeds geopende vestigingen en enkele in de pijplijn, kan je er op verschillende plaatsen in Brussel terecht om te werken. En meer dan dat alleen, want Stock Exchange bijvoorbeeld (gevestigd in een voormalig bankgebouw) biedt ook meeting rooms die je kan afhuren en zelfs een koffiebar die ook voor niet-leden toegankelijk is. Spaces werkt met verschillende soorten memberships die je toegang geven tot alle vestigingen wereldwijd (!).

spaces coworking

Vind alle adressen op Spacesworks.com

Silversquare

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SILVERSQUARE (@silversquare.eu) op

Op maar liefst zes (!) locaties verspreid in Brussel kan je bij Silversquare terecht voor hard werk, maar ook voor deugddoende ontspanning. Alle vestigingen zijn even stijlvol en geven je goesting om erin te vliegen. Je vindt er hot desks, vergaderruimtes of dagpassen, afhankelijk van jouw noden en wensen.

Check alle adressen op de website.

WeWork

Nieuwkomer WeWork is al gigantisch bekend in Londen, Milaan en New York en strijkt vanaf september neer in onze hoofdstad. Verwacht je aan designkantoren, persoonlijke services en heel wat netwerking events voor, tijdens en na de werkuren.

Adressen: 53 Belliardstraat Avenue du Port 86C, Box 204, 1000 Brussel / Sint-Lazaruslaan 4, 1210 Sint-Joost-ten-Node

Factory Forty

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stephanie Zawadzki (@instaddict_girl) op

Factory Forty is een prachtige coworking space op 3,73 kilometer van Manneke Pis. Met de drie woorden "Work. Meet. Grow." is het meteen duidelijk waarvoor ze staan. Niet alleen kan je er werken aan je persoonlijke projecten, maar ook vergaderingen, presentaties of samenkomen met potentiële klanten behoort tot de mogelijkheden. Wat deze coworking space écht speciaal maakt? De prachtige tuin en giga ramen waardoor je heerlijk in het zonnetje kan werken.

Adres: Oude Vijverstraat 40, 1190 Brussel

The Mug

Midden in de Europese wijk en aan het hippe Flagey vind je coworking space The Mug. Dankzij z'n hippe, leuke uitstraling wil je hier meteen werken. De private office is de ideale ruimte om met een team van drie of vier personen samen te werken. Dit team heeft alleen toegang tot het kantoor en mag de ruimte zelf inrichten. Semi-private offices bieden een werkplek aan de éénzamen onder jullie en de virtual offices zijn bedoeld voor ondernemers die zelf een bedrijfje willen oprichten. The Mug is dan je hoofdbureau.

Les Galeries

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Coworking Les Galeries (@coworking_les_galeries) op

Wie in een stijlvol, kunstig interieur wil werken, matcht sowieso met Les Galeries. Door de hoge plafonds en giga deuren lijk je in een museum of paleis binnen te stappen. Daarnaast geeft deze setting een rustgevend gevoel waardoor je je optimaal kan concentreren. Deze coworking space in hartje Brussel biedt twee verschillende keuzes aan: een coworking of meeting space waar je kan werken, vergaderen of presenteren.

Adres: Galerie du Roi 30, 1000 Brussel