Dit zijn onze favoriete coworking spaces in Brussel

Geüpdatet op 5 Oktober 2017 door ELLE België
Dit zijn onze favoriete coworking spaces in Brussel

Op zoek naar een leuke flexbureau in Brussel? Lees dan snel verder! 

Na Antwerpen en Gent is Brussel aan de beurt! In het hart van België zijn er ongetwijfeld enkele ondernemende individuen die op zoek zijn naar een leuke coworking space. Ben jij een freelancer of zelfstandige die nood heeft aan toffe coworkers? Dan ben je hier aan het juiste adres!

1/

Factory Forty

coworking spaces brussel ff
Oude Vijverstraat 40, 1190 Brussel

Factory Forty is een prachtige coworking space op 3,73 kilometer van Manneke Pis. Met de drie woorden "Work. Meet. Grow." is het meteen duidelijk waarvoor ze staan. Niet alleen kan je er werken aan je persoonlijke projecten, maar ook vergaderingen, presentaties of samenkomen met potentiële klanten behoort tot de mogelijkheden. Wat deze coworking space écht speciaal maakt? De prachtige tuin en giga ramen waardoor je heerlijk in het zonnetje kan werken.

2/

The Mug

coworking spaces brussel the mug
Rue Charles Martel 6-8, 1000 Brussel

Midden in de Europes Wijk vind je coworking space The Mug. Dankzij z'n hippe, leuke uitstraling wil je hier meteen werken. De private office is de ideale ruimte om met een team van drie of vier personen samen te werken. Dit team heeft alleen toegang tot het kantoor en mag de ruimte zelf inrichten. Semi-private offices bieden een werkplek aan de éénzamen onder jullie en de virtual offices zijn bedoeld voor ondernemers die zelf een bedrijfje willen oprichten. The Mug is dan je hoofdbureau.

3/

La Récré

coworking spaces brussel
Rue Stassart 118, 1050 Elsene

Wil je werken op een plek waar het leeft en bruist? Dan moet je bij La Récré zijn! Dit gezellige koffiehuis in Elsene biedt werkplekken aan aan iedereen die tussen twee afspraken door een toffe plaats zoekt om te werken. De overheerlijke koffie, leuke tuin en het prachtige interieur zijn drie leuke pluspunten!

4/

Bon Jour Bruxelles

coworking spaces brussel bon jour
Scepterstraat 57B, 1050 Brussel

Het mooie en trendy Bon Jour Bruxelles is een pareltje onder de coworking spaces. Niet alleen het interieur, maar ook de leuke sfeer die er heerst, maakt dat je hier wil werken. Daarnaast bieden ze ook workshops en trainingen aan. Bij Bon Jour kan je kiezen uit drie verschillende formules: open seating, dedicated desk of team solutions.

5/

Les Galeries

coworking spaces brussel les galeries
Galerie du Roi 30, 1000 Brussels

Wie in een stijlvol, kunstig interieur wil werken, matcht sowieso met Les Galeries. Door de hoge plafonds en giga deuren lijk je in een museum of paleis binnen te stappen. Daarnaast geeft deze setting een rustgevend gevoel waardoor je je optimaal kan concentreren. Deze coworking space in hartje Brussel biedt twee verschillende keuzes aan: een coworking of meeting space waar je kan werken, vergaderen of presenteren.

LEES OOK: Dit zijn onze favoriete coworking spaces in Antwerpen

LEES OOK: Dit zijn onze favoriete coworking spaces in Gent

LEES OOK: 5 originele plekken om de werkblues te verjagen

Editor: Jolien Meulders