Dit zijn onze favoriete coworking spaces in Antwerpen

Geüpdatet op 22 May 2017 door ELLE België
Dit zijn onze favoriete coworking spaces in Antwerpen

Freelancer of zelfstandige? Dit zijn de zeven beste coworking spaces in Antwerpen!

Zelfstandig zijn heeft zo z'n voordelen, maar alleen is ook maar alleen. Daarom kan je altijd kiezen voor een coworking space. Dat is een plek waar zelfstandigen samenkomen om aan hun persoonlijke projecten te werken. Hierdoor heb je alle voordelen van collega's zonder vast te hangen aan één bedrijf. Geïnteresseerd? Dit zijn de zeven leukste coworking spaces van Antwerpen op een rijtje!

1/

Fosbury & Sons

coworking antwerpen fosbury and sons
Fosbury & Sons: Mechelsesteenweg 271, 2000 Antwerpen - Foto: @fosburyandsons (instagram) ©Annick Vernimmen

Deze multifunctionele coworking space vlakbij station Antwerpen Berchem biedt heel wat mogelijkheden. Niet alleen kan je er een plekje huren om aan je individuele projecten te werken, ook zijn er ruimtes waar je allerhande voorstellingen kan geven. Daarnaast vind je er een gezellige plek voor meetings en brainstormsessies. Nog niet overtuigd? Check dan zeker het prachtige interieur!

2/

StartBloc

startbloc_coworking_antwerpen
StartBloc: Meirbrug 1, 2000 Antwerpen

Met een vergaderruimte, (flexi)bureaus en gezellige zithoek is StartBloc the place to be voor iedere zelfstandige duizendpoot. Deze coworking space ligt in hartje Antwerpen vlakbij Sint-Katelijnevest. Zoek je een rustige plek om te werken? Dan ben je hier dag én nacht welkom. Wie eerst de dynamische sfeer van deze workspot wil opsnuiven, vraagt een free trial aan!

3/
Bonnie + Fro

coworking antwerpen bonnie + fro
Bonnie + Fro: Herentalsebaan 23, 2100 Deurne

Wij zijn ervan overtuigd dat een creatieve omgeving je creatieve brein stimuleert. Daarom zijn we enorme fan van Bonnie + Fro in Deurne. Dit is de uitgewezen plek voor afspraken met klanten. Tijdens een heerlijk ontbijt of verrukkelijke lunch kan je in een gezellige omgeving ideeën uitwisselen en projecten bespreken. Interessant weetje: alle gerechten zijn bereid met biologische ingrediënten.

4/

House of Ape

coworking antwerpen ape
House of Ape: Grotehondstraat 44, 2018 Antwerpen

In het prachtige Zurenborg vind je House of Ape. Deze coworking space heeft een waslijst aan leuke voordelen. Het is heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en heeft een secret terras waar je een frisse neus kan halen. In de keuken kan je zelf kokkerellen of schuif je liever aan bij de community lunch. Inspiratieloos? Dan mag je altijd raad vragen aan je coworkers.

5/

Coffeelabs

coworking antwerpen coffeelabs
Coffeelabs: Lange Klarenstraat 19, 2000 Antwerpen

Gezellig, mooi en ideaal gelegen. Zo omschrijven wij Coffeelabs, een coworking space in een zijstraatje van de Meir. Bij het binnenkomen komt de heerlijke geur van verse koffie je tegemoet en dat geeft je instant zin om erin te vliegen. Extra pluspunt: in de zomer kan je op het leuke dakterras van het zonnetje genieten.

6/

Havn

coworking space antwerpen
Havn: Ankerrui 20/5, 2000 Antwerpen

Vlakbij de Antwerpse kaaien ligt coworking space Havn. Niet alleen het interieur is om van te smullen, ook de ligging en organisatie is geweldig. In de verschillende lounge areas kan je klanten ontmoeten en de werkplekken zijn ideaal om aan de slag te gaan. Daarnaast heb je hier een prachtig uitzicht over Antwerpen.

7/

REflex

coworking antwerpen reflex
REflex: Uitbreidingstraat 66, 2600 Berchem

Hard werken aan een hippe flexbureau en daarna even uitblazen in de coffeecorner. Bij REflex verwennen ze hun coworkers. Met meetingrooms over heel Antwerpen, kan je makkelijk de ideale locatie uitkiezen om met je klanten af te spreken. Het interieur is een streling voor het oog en heeft een gezellige uitstraling dankzij de loungestijl.

LEES OOK: Hier drink je de lekkerste chocolademelk in Antwerpen

LEES OOK: 3 hotspots voor 'on fleek' wenkbrauwen

LEES OOK: 5 bijzondere bubbelhotels waarin je meteen wil overnachten

Editor: Jolien Meulders