Dit zijn onze favoriete coworking spaces in Antwerpen

Geüpdatet op 16 januari 2023 door Lore Ginneberge
Dit zijn onze favoriete coworking spaces in Antwerpen

Freelancer of zelfstandige? Dit zijn de zeven beste coworking spaces in Antwerpen!

Zelfstandig zijn heeft zo z'n voordelen, maar alleen is ook maar alleen. Daarom kan je altijd kiezen voor een coworking space. Dat is een plek waar zelfstandigen samenkomen om aan hun persoonlijke projecten te werken. Hierdoor heb je alle voordelen van collega's zonder vast te hangen aan één bedrijf. Geïnteresseerd? Dit zijn de zeven leukste coworking spaces van Antwerpen op een rijtje!

Fosbury & Sons

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FOSBURY & SONS (@fosburyandsons) op

Deze multifunctionele coworking space vlakbij station Antwerpen Berchem biedt heel wat mogelijkheden. Niet alleen kan je er een plekje huren om aan je individuele projecten te werken, ook zijn er ruimtes waar je allerhande voorstellingen kan geven. Daarnaast vind je er een gezellige plek voor meetings en brainstormsessies. Nog niet overtuigd? Check dan zeker het prachtige interieur!

Adres: Mechelsesteenweg 271, 2018 Antwerpen

Humgy

Op twee prachtige plekken in Antwerpen vind je het volledig vernieuwde Humgy. Deze coworking space heeft een waslijst aan leuke voordelen. Het is heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en heeft onder meer een chillzone waar je even kan ontspannen tussen meetings of taken door. De gezellige lange werktafel en knusse eetruimte versterken het communitygevoel en lenen zich uitstekend voor een rondje netwerking. Benieuwd? Vraag een free trial aan!

coworking antwerpen

Adres: Ijzerenpoorkaai 3, 2000 Antwerpen

Midori

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Midori (@midori.eu) op

Gezellig, mooi en ideaal gelegen. Zo omschrijven wij Midori, een moderne kantine meets workspace op verschillende locaties in Antwerpen, onder andere als deel van bovengenoemde Fosbury & Sons. Bij het binnenkomen komt de heerlijke geur van vers bereide maaltijden je tegemoet en dat geeft je instant zin om erin te vliegen. Extra pluspunt: in de zomer kan je op het leuke dakterras van het zonnetje genieten.

Spaces

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Spaces (@spacesworks) op

Helemaal uit Amsterdam is Spaces veel meer dan een coworking ruimte. In de verschillende Spaces-vestigingen over de hele wereld kan je naast vergaderen in designruimtes ook sporten, winkelen en zelfs slapen (!). In Antwerpen zijn er bovendien heel wat aangename netwerkingmomenten en evenementen voorzien.

Adres: Borsbeeksebrug 34, 2600 Antwerpen

Friday Cowork

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Friday (@friday_cowork) op

Friday Cowork bevindt zich dichtbij het Groen Kwartier in Antwerpen, de ideale buurt dus om in alle rust aan de slag te gaan. Er zijn verschillende abonnementen mogelijk voor wie er af en toe of fulltime wilt verblijven. Ons klinkt het alvast als muziek in de oren: werken in een zen omgeving die je creativiteit prikkelt, ontmoetingen met andere ondernemers... en zeiden we al dat er een office dog aanwezig is?

Adres: Lange Leemstraat 358B, 2018 Antwerpen

Ontdek ook de beste vegan restaurants van Antwerpen