Dit zijn onze favoriete coworking spaces in Gent

Geüpdatet op 5 oktober 2017 door ELLE België
Dit zijn onze favoriete coworking spaces in Gent

Op zoek naar een leuke flexbureau in Gent? Ontdek hier de leukste adresjes! 

Zoek je een gezellige plek om te vergaderen of gewoon om te werken aan je eigen projecten? Dan is een coworking space écht iets voor jou! Hier heb je alle voordelen van een kantoor zonder vast te hangen aan één bedrijf. Natuurlijk wil je liever een bureau vlakbij de deur dan mijlenver. Daarom zetten wij de leukste coworking spaces van Antwerpen, Gent en Brussel op een rijtje. Deze week is Gent aan de beurt!

1/

Like Birds

coworking space gent like birds2
Wiedauwkaai 23 K, 9000 Gent

Like Birds is een splinternieuwe creative coworking space waar je in alle rust én schoonheid kan werken. Je kan er vier, acht of twaalf dagen per maand terecht. Vind je het er écht leuk, dan kan je ook fulltime genieten van deze werkplek. Like Birds biedt zowel flexbureaus als conceptrooms als vergaderruimtes aan en in de zomer kan je heerlijk ontspannen op het dakterras. Nog niet overtuigd? Vraag dan een gratis try out aan.

2/

Dokwerkers

coworking space gent dokwerkers
Sassevaartstraat 46/303, 9000 Gent

Deze coworking space vind je, waar kan het ook anders, aan de Gentse haven. Een oppervlakte van 300m2 werd opgedeeld in verschillende zones waar je zowel kan vergaderen, werken als ontspannen. Dokwerkers biedt verschillende vaste of flexibele werkplekken aan. Schuif je aan aan de grote tafel of neem je liever plaats aan een eilandje? Aan jou de keuze! Extra pluspunten: het prachtige uitzicht en ook hier kan je een gratis testweek aanvragen.

 

3/

The Hive

coworking spaces Gent the hive
Dendermondensesteenweg 39A001, 9000 Gent

Deze coworking space ligt vlakbij het station Gent-Dampoort en heeft dus een ideale ligging voor pendelaars. Als 'Digital Valley' focust The Hive op een digitale community. Van webhosting tot online maatwerk, iedere creatieve IT'er mag hier aankloppen voor een werkplek. Verder vind je er vergaderruimtes, werkplekken, een lounge en een mooie tuin waar je heerlijk kan ontspannen.

LEES OOK: Dit zijn onze favoriete coworking spaces in Antwerpen

LEES OOK: 5 originele vergaderplekken om de werkblues te verjagen

Editor: Jolien Meulders