Gigantisch nieuws: er komt een WECANDANCE Mexico

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Gigantisch nieuws: er komt een WECANDANCE Mexico

Het elektronische festival blaast in 2017 vijf kaarsjes uit en dat wordt in stijl -en in aangename temperaturen- gevierd: ter ere van haar verjaardag strijkt WCD enkele dagen neer in het Mexicaanse Tulum. Dat doet het op uitnodiging van Habitas, een internationale party community die sinds enkele jaren succesvolle festivals in het plaatsje organiseert. Bedoeling is dat WCD na afloop van het originele festival een heuse afterparty van drie dagen opzet om het beste van België op het vlak van muziek, maar ook mode en lifestyle -denk food trucks, yoga workshops en co- te illustreren. Met andere woorden: de welbekende en geliefde WCD-formule, maar dan in zonniger oorden, met zicht op zee, en op de jungle. Zucht.

Wanneer? Heel snel al! Houd 13, 14 en 15 januari 2017 alvast vrij.

Tickets boeken? Dat kan via deze WECANDANCE x HABITAS link, al heb je een streepje voor als je lid bent van de Habitas community.

De hamvraag is natuurlijk wat deze keer de beruchte dress code wordt.... Wij worden op slag een beetje nostalgisch naar de vorige, succesvolle Space Age editie en de ongelooflijke mooie looks die jullie voor ons uit de kast haalden. Haalde jij toen de best dressed list? Ontdek het in onze WECANDANCE streetstyle.

streetstyle-wecandance-2016-970x508