Orlando Bloom geeft zich bloot op vakantie

Gepubliceerd op 4 augustus 2016 door Laure Vandendaele
Orlando Bloom geeft zich bloot op vakantieBEVERLY HILLS, CA - JANUARY 10: Actor Orlando Bloom attends InStyle and Warner Bros. 73rd Annual Golden Globe Awards Post-Party at The Beverly Hilton Hotel on January 10, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

En dat mag je gerust letterlijk nemen. Een zwembroek kwam er immers niet aan te pas tijdens een middagje surfboarden met vriendin Katy Perry.

Orlando Bloom en Katy Perry - sinds januari een koppel - genieten momenteel van een deugddoende zomervakantie onder de Italiaanse zon. Beetje zonnebaden, beetje genieten van elkaar en op tijd en stond een plons in  het verkoelende water. Katy Perry doet dat in een zwart-gele bikini, voor Orlando Bloom mag het nog iets luchtiger. De acteur deinsde er dan ook niet voor terug om zijn marineblauwe zwembroek uit te trekken om poedelnaakt het surfboard waar ik Katy Perry op ronddobberde te besturen.

De shaduw

Uiteraard liet de aanwezige paparazzi de kans om de 39-jarige ster vanuit alle hoeken te fotograferen niet onbenut en gaan de plaatjes van een blote Orlando het internet en sociale media rond. Hoewel de  New York Daily News, de website die de foto's woensdagavond postte, de kroonjuwelen van de Australische hunk met een zedig zwart balkje bedekte, vergat de grafisch vormgever de tamelijk indrukwekkende schaduw die Blooms jongeheer veroorzaakte weg te photoshoppen. En dus gaat het internet helemaal los over 'de schaduw' die doet vermoeden dat zowel Bloom als Perry weinig te klagen hebben.


  Nieuwsgierig naar de zonnige vakantieplaatjes van een vogelvrije Bloom?