Extreme aperitiefcombo: pindakaas en yoghurt

Geüpdatet op 18 oktober 2017 door ELLE België
Extreme aperitiefcombo: pindakaas en yoghurt

Een out of the box-aperitiefhapje.

Komt de hummus of de guacamole inmiddels je oren uit? Een originele variant is de yoghurt-pindakaas dipsaus. Ideaal om je fruit of crackers in te dippen!

Bon app!

Ingrediënten

  • 1 kop pindakaas
  • 250 g vanilleyoghurt
  • 1 à 2 soeplepels ahornsiroop (of honing)
pindakaas saus
©happilyunprocessed.com


Bereiding

  1. Mix de pindakaas met 3/4 van de hoeveelheid vanilleyoghurt en 1 soeplepel ahornsiroop of honing.
  2. Vind je de dipsaus niet vloeibaar genoeg? Voeg dan nog wat yoghurt toe. Voor een zoetere saus voeg je nog een soeplepel ahornsiroop of honing toe.
  3. Dien op met stukjes fruit (appel, banaan, aardbei, peer,...) en crackers of cookies.

Smakelijk!

Bron: scatteredthoughtsofacraftymom.com

Lees ook: 3 overheerlijke recepten met pindakaas.

(Stagiaire Laura Vermeire)