All Good box: een doosje vol raw food snacks

Geüpdatet op 20 februari 2018 door ELLE België
All Good box: een doosje vol raw food snacks

rawfoodjulie-0160

Suikervrije tussendoortjes die je meer energie geven, het lijkt wel een sprookje. Niet volgens raw food chefs Julie, Simon en hun ALL GOOD snack box.

Bedenkers Julie Van Den Kerchove en Simon Matthys zijn foodies in hart en nieren met een passie voor pure plantaardige gerechten. Tijdens hun opleiding in Californië leerden ze alles over raw food en hoe het te bereiden.

De ALL GOOD Snack Box is een gat in de markt op gebied van gezonde snacks als je het ons vraagt. De snacks beloven een hoger energieniveau en minder zin in zoute en zoete tussendoortjes. Alles wat in de box zit is zelfgemaakt met pure ingrediënten zoals groenten, fruit, noten en zaden en volledig vrij van geraffineerde suikers, lactose, gluten en kunstmatige toevoegingen.

Chocolade Granola 3

All Good_Teriyaki Cashews

De box bestaat in 3 verschillende formaten: small (€39), standaard (€49) en large (€79) en bevat onder andere krokante kaneel granola, energierepen van banaan en boekweit, ontbijtkoekjes van haver en banaan, brownie truffels, tortillachips, cashews en kaascrackers.

All Good_Banaan Boekweit Energierepen 3

All Good_Amandel Cashew Kaascrackers

Een box bestellen kan via de website. De levering gebeurt aan huis binnen de 2 à 3 werkdagen. Wie meer inspiratie wil op doen voor raw food recepten kan terecht op de blog van Julie.

(Stagiaire Kiënta Martens)