Nieuw in Antwerpen: Murni pop-up bistro

Gepubliceerd op 3 november 2014 door Maud Nujar
Nieuw in Antwerpen: Murni pop-up bistro

Murni pop up bistro

Hoogdag voor iedereen die allergisch is aan gluten! Op 30 oktober was het groot feest in Antwerpen want toen opende de eerste glutenvrije pop-up bistro Murni. Hier kan je terecht voor een echte gezonde lunch en nog véél meer.

Deze pop up bistro heeft zijn thuis gevonden in een prachtig herenhuis in de stationsbuurt. Met een modern maar rustgevend interieur dat allesbehalve een hoog 'geitenwollensokken' uitstraalt, wordt dit de nieuwe hippe hotspot in town.

Vooraan de zaak vind je enkele kleine tafeltjes om een gezellige –glutenvrije én lactosevrije- lunch (of ontbijt) te hebben. Je kan ook kiezen om aan te schuiven aan de grote 'table d'amis' achterin. Optie nummer drie: take away. Deze laatste optie is niet alleen dé oplossing voor mensen die glutenvrij eten en op zondagmiddag voor de buis willen hangen maar ook voor iedereen die een bezoek krijgt met een glutenvrij verzoek.

murni murni

Op de kaart: slaatjes, broodjes & sweets. Er is ook een beperkt gamma van lekkere productjes die je kan aankopen. Volgens eigenares Elke Vandormael is de glutenvrije jam net als een vleugje vakantie op je toast. Naast jam verkopen ze ook Propercorn, Popchips, Thee van Ortea en koffie van Illy. Met zoveel lekkers ben ik er heel zeker van dat iedereen tot en met 28 februari -dan doet de pop-up de deuren toe- met veel plezier een gluten- en lactosevrij leven leidt!

Reviews en foto’s van andere yelpers lees je hier.

Murni Pop up bistro

Door Maud Nujar, Community Manager van Yelp voor Antwerpen, de online stadsgids voor Antwerpen.