Amacarons café opent de deuren in Gent

Gepubliceerd op 4 september 2014 door Laure Vandendaele
Amacarons café opent de deuren in Gent

amacarongent
Macarons liefhebbers, spits uw oren! Morgen open het Amacarons café de deuren in Gent en wordt uw wekelijkse koffieklets een kleurrijk sneukelfestijn.

Het lijkt misschien wel zo maar niet iedereen zweert tegenwoordig bij cold pressed juices of voedzame groetensmoothies. Soms is het ook gewoon oké om aan een goede oude koffieklets te doen en ja, daar mag bij momenten een punt taart of een smakelijk koekje bij. Of waarom geen macaron? Wie dacht dat de hype van de luchtje schuimgebakjes al even achter ons lag, heeft het mis. Chef-patissier en macaronmeester Moreno opende in juli een tweede vestiging van zijn artisanale macaronwinkel Amacaron.

amacaronscafegent

Vanaf morgen breidt de winkel uit met het Amacaron café waar je voor of na het shoppen kan uitblazen met een verwenkoffie of een Kumsi Tea. En daar hoort uiteraard een lekkere macaron bij. Naast de klassieke smaken verwent Adriaenssens (verantwoordelijk voor de ‘A’ in ‘Amacaron’) koffiekletsers, theedrinkers en andere zoetebekjes met bounty, champagne-rozé, cuberdon of zelfs gin & tonic macarons.

Voldersstraat 10, 9000 Gent
09/335 83 26
www.amacarons.com