ELLE hotspot: 3 bars om Gin Tonic te drinken

Geüpdatet op 12 augustus 2014 door ELLE België
ELLE hotspot: 3 bars om Gin Tonic te drinken

Gin Tonic

De iconische longdrink van de jaren 1980 is een verfrissend en kruidig drankje met oneindig veel varianten. Wij geven je alvast een lijstje met de meest gezellige Gin Tonic bars in België.

De Baron
Als je aan Gin Tonic denkt, mag De Baron in hartje Leuven zeker niet op je lijstje ontbreken. Je hebt er de keuze uit meer dan 100 variëteiten die opgedeeld zijn per land. De standaard komkommer werd er vervangen door meer originele alternatieven: bloemen, gedroogde rozenblaadjes, kaneel enzovoort.
Adres: Leopold Vanderkelenstraat 26, 3000 Leuven

Voor meer info, klik hier.

de baron leuven

Pop Up Fleur De Lys
Een gezellige pop-up Gin Tonic bar opende in april zijn deuren in Lochristi. Het idyllische terras met zeteltjes en lampionnen heeft iets zuiders en doet je even wegdromen. Bovendien zijn er voor wie de Gin Tonic naar zijn hoofd voelt stijgen, huisgemaakte tapas om je te behoeden voor een kater! Op zondag is er voor de echte ginliefhebbers een ontbijt met Gin Tonic.
Adres: Dorp West 89, 9080 Lochristi

Voor meer info, klik hier.

fleur de lys lochristi

Ginotheek "Mr. Hendrickx"
Noémie en Nathan van ‘Mijn pop up restaurant’ openden begin juli een pop-up Gin Tonic bar in Antwerpen. Het stekje is volledig ingericht in de stijl van een oude apothekerszaak. Mr. Hendrickx heeft 59 gins in zijn medicijnenkast staan… een lekkerder medicijn is haast niet mogelijk. Met zo’n apotheek in de buurt wil iedereen wel eens een dagje ziek zijn, toch?
Adres: Waalse Kaai 33, 2000 Antwerpen

Voor meer info, klik hier.

mr hendrickx antwerpen

(stagiaire Julie Bollen)