FOOD. Pizza bonbons

Rate this post
Geüpdatet op 22 februari 2018 Druk het recept af door Christin Ho
  • Lunch/Diner
  • 25 mn
  • 14 mn
  • 4-6 people
  • Medium
FOOD. Pizza bonbons

De pizza is al decennialang ingeburgerd in ons eetpatroon. Omdat het oog ook wat wil, kiezen wij voor deze schattige pizza bonbons. Even makkelijk om te bereiden, maar een leukere manier om je gasten te verwennen.

Ingrediënten

  • Bladerdeeg (je kan 4 hapjes maken uit een vel bladerdeeg)
  • Tomatensaus
  • Geraspte kaas
  • Salami
  • Italiaanse kruiden
  • geklutst eitje

Bereiding

  1. Snij een vel bladerdeeg in vier. Leg deze stukjes vervolgens in de bakvorm. Prik een paar gaatjes in de bodem.
  2. Schep een klein beetje tomatensaus in de vormpjes. Vul ze daarna met geraspte kaas en  stukjes salami.
  3. Vouw de stukjes dicht, smeer de bovenkant in met het ei en strooi hier wat Italiaanse kruiden over.
  4. Bak de pizza bonbons 14 minuten in een voorverwarmde oven van 225°.

Bron foto en recept: Laura's bakery

Word lid van onze foodiescommunity op Instagram @elleeten.be. Like, reageer en deel jullie eigen recepten met de hashtag #ELLEfoodteam! Bron: ELLE.be
Stel een recept voor