Zo zorg je zelf voor een stralend witte glimlach

Geüpdatet op 13 juni 2024 door ELLE Partner
Zo zorg je zelf voor een stralend witte glimlach ©Adobe Stock

Goed nieuws! Een oogverblindende glimlach is niet alleen voor beroemdheden weggelegd. Met de juiste producten en een aangepaste routine kun je professionele resultaten behalen, gewoon bij jou thuis. Hieronder ontdekken we samen hoe Colgates innovatieve en handige whitening-assortiment ons hierbij helpt.

Stel je voor dat je tot vijftien jaar verkleuring* door eten en drinken kunt weggommen en dat dit ook nog eens gebeurt terwijl je slaapt.

Hoe gebruik je de Colgate Max White Ultimate Overnight Whitening Pen?

Hou je van makkelijk en efficiënt? Dan is de revolutionaire Colgate Max White Ultimate Overnight Whitening Pen jou op het lijf geschreven. Hier lees je hoe je hem doeltreffend gebruikt een maximaal resultaat behaalt:

  1. Voorbereiding: een goede voorbereiding is het begin van alle succes. Poets daarom eerst goed je tanden om tandplak of etensresten te verwijderen vóór je de pen gaat gebruiken.
  2. Activering: vóór het eerste gebruik, klik je enkele keren op de pen om het serum te laten verschijnen. Een beetje geduld, mogelijk moet je toch wel een aantal keer klikken.
  3. Nauwkeurig aanbrengen: breng een dun laagje whitening serum aan. Strijk het met het borsteltje gelijkmatig over elke tand afzonderlijk open. Vermijd hierbij het tandvlees om het risico op irritatie te verminderen.
  4. Droogtijd: geef het serum een paar seconden tijd om op te drogen en een beschermend laagje te vormen dat de hele nacht op de tanden inwerkt.

ONTDEK DE WHITENING PEN

Neem de LED Whitening Kit op in je tandroutine

Voor wie een nog intenser, witter effect wenst en ook graag wat tijd uitspaart, kan de LED Kit een interessante aanvulling vormen op de dagelijkse tandroutine. In combinatie met de pen helpt de Kit het whiteningproces te versnellen. Dat gebeurt dankzij het ledlicht, dat ervoor zorgt dat het whitening serum beter door de tanden wordt opgenomen.

De kit is heerlijk praktisch en je kan hem makkelijk gebruiken wanneer je even 10 minuten de tijd hebt: tijdens het kijken naar een film bijvoorbeeld, of terwijl je aan het thuiswerken bent. Of, beter nog, bij het pakken van je koffers voor je volgende vakantie. Dankzij de ComfortFit-applicator en de achttien strategisch geplaatste ledlampjes, zorgt de LED Kit voor een gelijkmatige whitening van de tanden. Je gebruikt hem zo:

  1. Sluit de LED-applicator aan: plug de applicator met indigo ledlicht aan op je iPhone of Android smartphone.
  2. Whitening: plaats de applicator in je mond en laat hem 10 minuten inwerken. Doe dit twee keer per dag, veertien dagen lang.
  3. Behoud het resultaat: herhaal de behandeling zo vaak als nodig om je glimlach stralend te houden

ONTDEK DE LED KIT

Kies de goede tandpasta

De geschikte tandpasta, zoals Colgate Max White Ultra, maakt het plaatje compleet. Dit product is speciaal ontworpen om zowel diepe als oppervlakkige vlekken te verwijderen en de vorming van nieuwe verkleuring tegen te gaan. Doordat deze tandpasta niet bijtend is, beschadigt hij het glazuur niet en is hij perfect voor dagelijks gebruik. Bovendien helpt hij om de tanden tussen de whiteningbehandelingen door mooi wit te houden.

Extra tips voor een betoverende glimlach

  • Hydratatie: regelmatig water drinken, zorgt niet alleen voor een goede hydratatie, maar helpt ook om de mond te spoelen en verkleuring te beperken
  • Voeding: bepaalde texturen kunnen helpen om etensrestjes te verwijderen. Voeding zoals aardbeien en appels kunnen bijvoorbeeld dienen als natuurlijke reinigers van de tanden
  • Regelmatige routine: hou een vaste routine aan voor de tandverzorging. Zorg ervoor dat je je tanden zeker twee keer per dag poetst en flost.

Op naar de apotheek

Colgate breidt zijn verkooppunten uit naar de apotheken, waardoor deze innovatieve producten voor iedereen toegankelijk worden. Je vindt er de tandpasta, whitening pen en de LED Kit, een essentieel trio voor een stralende glimlach. Maak van de gelegenheid gebruik om je apotheker om advies te vragen, zeker als je specifieke zorgen hebt zoals gevoelige tanden.

Een filmsterrenglimlach is niet alleen mooi, het is ook een teken van een goede mondhygiëne. Door deze producten in je dagelijkse routine op te nemen en deze tips te volgen, krijg je niet alleen een stralende glimlach, maar blijven je tanden ook lang gezond.

Neem even de tijd en ontdek wat Colgate voor jouw glimlach kan doen. Geniet van het zelfvertrouwen dat alleen stralende, gezonde tanden je schenken.

*Bij doorlopend gebruik gedurende drie weken, verkleuringen veroorzaakt door eten en drinken.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Colgate.

LEES OOK:
Blondie met frambozen en witte chocolade
Agenda: Summer Roller Skating - het event van deze zomer