Agenda: Summer Roller Skating – het event van deze zomer

Geüpdatet op 26 juni 2024 door ELLE Partner
Agenda: Summer Roller Skating – het event van deze zomer ©Pexels

De zomer komt er in sneltreinvaart aan! En om dat in stijl te vieren, slaan ELLE en Docks Bruxsel de handen ineen voor alweer een onvergetelijk feestevent! Na het daverende succes van de vorige editie belooft de 'Roller Summer Skating' ook nu weer 'the place to be' of beter gezegd 'the place to skate' van het seizoen te worden. Bereid je voor op een unieke ervaring in een zomerse sfeer, fijne herinneringen en zalig ontspannen met vrienden of familie.

EEN AVOND DIE JE ECHT NIET MAG MISSEN

Op 28 juni organiseren ELLE en Docks Bruxsel een VIP-avond ter ere van de opening van de rollerbaan. Van 16 tot 20 uur krijgen tweehonderd exclusieve gasten de kans om de piste in avant-première uit te proberen en dat in een feestelijke en glamoureuze sfeer. De avond wordt ingezet met een spectaculaire rollershow. Dat gebeurt in samenwerking met een lokale rollerschool. Bij de bar kunnen de genodigden terecht voor een lekker fris drankje. Er zal ook een cocktailbar zijn voor alle smaken: Gin Mare Gin-tonic, Select Spritz of Don Papa Masskara Mule.

Met zijn strategische ligging in het hart van Brussel is Docks Bruxsel uiteraard de ideale setting voor dit event. Het is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en er is een grote parking. Bovendien vind je in het winkelcentrum tal van boetieks, restaurants en ontspanningsmogelijkheden. Je kunt een skeelersessie dus gemakkelijk combineren met een dagje winkelen of een etentje met vriend(inn)en.

En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een exclusieve wedstrijd waarmee je een weekend voor twee kunt winnen in het prestigeuse Manoir des Lébioles, met een JEEP® die Stellantis & You je voor de gelegenheid ter beschikking stelt. 

IK WIL MIJN PLAATS VOOR DE VIP-AVOND RESERVEREN

DISCO NIGHT

Van 29 juni tot 10 augustus 2024 is de 'Roller Summer Skating' open voor het grote publiek. Kom je samen met vrienden en familie uitleven op onze zomerse rollerbaan en beleef een dag om nooit meer te vergeten.

Daarnaast zijn er op 5 juli en 9 augustus nog twee speciale avonden – adults only: de 'Night Summer Roller Party'. Van 19.30 tot 23.00 uur houden we een heuse discoavond, met discoballen en een uitgelaten sfeer. Reserveer je tickets voor deze exclusieve avonden (toegangsprijs: €5, ter plaatse te betalen): 

IK RESERVEER MIJN PLAATS VOOR 5 JULI

IK RESERVEER MIJN PLAATS VOOR 9 AUGUSTUS

Eerlijk is eerlijk, het wordt een superevent. Zorg dus dat je er zeker bij bent! Of je nu een rollerfan bent of gewoon fun wil beleven in Brussel, 'Roller Summer Skating' in Docks Bruxsel is waar je deze zomer moet zijn.

Stay tuned voor meer info. We kijken ernaar uit om jullie massaal te mogen verwelkomen en deze leuke en ontspannende activiteiten met jullie te delen. Tot binnenkort, op de piste!

ELLE en Docks Bruxsel zijn er trots op samen te werken met trendy brands om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Zo zijn er: Australian, Youwok, Samsung, Stellantis, TrainWorld, Zespri, Koezio, Coconut, Masta GP en de Villa Churros-foodtruck. Stellantis & You, verdeler van negen bekende merken van de Stellantis groep, is een belangrijke partner van dit event.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Docks Bruxsel.

LEES OOK:
ELLE Ontdekt: onze favoriete adressen aan het Comomeer
Tried & Tested: Waarom de iconische Ray-Ban (zonne)brillen onze go-to monturen zijn
Exclusieve sportclubs waar je ook buiten kan sporten? Bij David Lloyd moet je deze zomer zijn