Win een Foodbag maaltijdbox voor 2 personen t.w.v €69,44

Geüpdatet op 15 februari 2024 door ELLE Partner

Of je nu een doorgewinterde vegetariër bent, net je eerste veggie stappen zet, of gewoon minder vlees wilt eten, Foodbag daagt je uit om in maart wat meer vegetarisch te eten. Maart is immers veggie maand bij Foodbag.

Bij Foodbag zijn de veggie gerechten meer dan “groentjes”: het Belgische merk biedt gevarieerde gerechten voor doorwinterde veggies, aarzelende flexitariërs of vleeseters die ‘eens iets anders’ willen proberen.

Foodbag levert wekelijks maaltijdboxen met verse ingrediënten en creatieve recepten aan huis, waarmee je keer op keer een gezonde maaltijd op tafel tovert voor jezelf, je lief of je gezin. Met een keuze uit 35 gerechten per week bepaal jij hoeveel maaltijden (minimum 3 en maximum 6) en voor hoeveel personen je wenst te bestellen. Je kan ook extra’s aan je maaltijdbox toevoegen zoals artisanale quiches, verse sapjes, gezonde granola, inspirerende bakboxen, verse charcuterie of een verrassende aperobox.

Bovendien is er geen verplicht abonnement; je kunt eenmalig bestellen en meteen afrekenen, of kiezen voor een wekelijks of tweewekelijks abonnement. Foodbag levert de maaltijdbox gekoeld bij je thuis door heel België, van vrijdag tot en met maandag, zowel overdag als 's avonds. Afhalen is ook mogelijk bij talloze afhaalpunten.

Als trots Belgisch bedrijf staat Foodbag voor lokale producten en duurzaamheid. Het diverse team werkt samen met gevarieerde leveranciers binnen de landsgrenzen en kiest wekelijks voor seizoensgebonden ingrediënten. Duurzaamheid staat er hoog in het vaandel.

Veggie maand

Ontdek in maart heerlijke recepten op basis van producten van de veggie leveranciers van Foodbag: BonMush, Greenway, Qinti, Davai Dumplings en De Volle Maan. Probeer de pita fajita met veggiereepjes, de vegan schnitzel met prei-roomsaus en aardappelwedges of de Griekse pasta met fetakaas. Elk product vertelt zijn eigen smaakverhaal en draagt bij aan een gevarieerd en smaakvol dieet.

WIN WIN WIN

Als kers op de taart geven we een maaltijdbox voor twee personen ter waarde van €69,44 (4 gerechten) weg. Doe mee aan de wedsstrijd en laat maart jouw veggiemaand met Foodbag zijn!

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Foodbag.

Lees ook:

Investeer in jouw huideigen collageen
Vanden Borre Kitchen, de garantie voor kwalitatieve maatkeukens tegen een betaalbare prijs 
5 gezonde antigriep recepten om de kou door te komen