Wedstrijd: Sterrebeek is een nieuwe premiumsportclub rijker

Gepubliceerd op 19 december 2023 door ELLE Partner
Wedstrijd: Sterrebeek is een nieuwe premiumsportclub rijker

Weet je het laatste nieuws al? Er staat heel wat te gebeuren in Sterrebeek! Voor iedereen die graag sportief in de weer is of die gewoon wat stoom wil aflaten na een lange (werk)dag, opent de club David Lloyd in Vlaams-Brabant een gloednieuwe spot. Het is een plek waar sport en gezelligheid hand in hand gaan en waar welzijn een way of life is. Maak hier kans op een Family Day Pass!

Beeld het je even in: je duwt de deuren van deze supermoderne sportclub open en ziet hoe zo'n 4.800 vierkante meter brandnieuwe ruimtes zich voor je uitstrekken. Bovendien is dit architecturaal hoogstandje ontworpen door de professionals van WATG. Letterlijk alles is in het werk gesteld opdat jij het maximum uit je sport- of ontspanningssessie kan halen.

Top of the bill

We hebben het hier dus niet over zomaar een of ander sportclubje, wel integendeel! Hier kun je kiezen uit maar liefst drie hypermoderne studio's en ruim honderd fitnesstoestellen om je stijlvol in het zweet te werken. Ongeacht je niveau of je voorkeuren, hier vind je al wat je zoekt om elke spiervezel in je lichaam te laten zinderen.

En wat voelt er beter na een stevige cardiosessie dan je in een van de verwarmde zwembaden te laten wegzakken? Of je nu dapper lengtes zwemt of gewoon wat rustig rondplonst: dit is de gedroomde plek. En de spa, olala, we hebben het nog niet over de spa gehad! Die is de hemel op aarde voor al wie de dagdagelijkse sleur even achter zich wil laten. De sauna, met zijn roze zout, voert je mee naar de Himalaya. De douches laten al je zintuigen ontwaken en het zwembad voor hydrotherapie brengt je zo naar de zevende hemel.

De Spa Garden is dat kleine extraatje dat het grote verschil maakt. Een chille plaats om te lezen, mediteren of gewoon rustig te ademen, ver van het lawaai en de drukte van de dag.

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de club ook een fijne plek waar je een hapje kunt eten of een verslag voor je werk kunt afwerken. De Clubroom is de cool corner van het complex. Je kunt er zitten kletsen, samen iets eten of gewoon op je laptop bezig zijn. Bij mooi weer is de buitenpatio de ideale spot om in open lucht te relaxen.

Een plek voor het hele gezin

Ook voor de kleintjes en tieners is de club een waar walhalla. Zo worden er zwem- en tennislessen georganiseerd om al spelend te leren en zijn er naschoolse activiteiten waarbij ze zich kunnen uitleven terwijl ze op een leuke en veilige manier nieuwe vaardigheden aanleren.

Een ding is zeker: de David Lloyd van Sterrebeek is de derde in België. Maar het is vooral de nieuwe place to be om met elkaar af te spreken, je te ontspannen en jezelf te overtreffen. En dat alles op een steenworp van Brussel.

Kortom, we hebben het over een plek waar elk bezoek een ervaring op zich is, waar je jezelf van top tot teen kunt verwennen en waar je zowel kunt zweten als ontspannen, alleen, met vrienden of met familie. Zien we je daar?

WEDSTRIJD: win een Family Day Pass

Zin in een ontspannen dagje uit met het gezin? Beantwoord de volgende vraag en waag je kans op een Family Day Pass waarmee je een dag kunt genieten van ontspanning, sport en plezier met je gezin.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met de David Lloyd-sportclubs.

LEES OOK:
De mooiste DIY kerstversiering voor in je boom dit jaar
Zink en vitamine D: een straffe combo
De magie van Kerstmis bij Docks Bruxsel