3 tips om je goed te voelen in je keuken met Vanden Borre Kitchen

Geüpdatet op 26 september 2023 door ELLE Partner
3 tips om je goed te voelen in je keuken met Vanden Borre Kitchen "Yula/Lys" keuken @ Vanden Borre Kitchen

De keuken is een leefruimte bij uitstek, de plek waar alles gebeurt. We koken er vaak alleen of met het gezin en we aperitieven er soms met vrienden, dus ze moet bij onze levensstijl passen! En dat is iets wat inbouwkeukenspecialist Vanden Borre Kitchen maar al te goed begrepen heeft. Hier zijn drie tips om van je keuken een ruimte te maken waar je het fijn vertoeven is.

In de loop der jaren is de keuken een van de belangrijkste ruimtes in huis geworden en uitgegroeid tot veel meer dan alleen een plek om lekkere maaltijden te bereiden. Het is het schouwtoneel geworden van gezellige momenten en zou een warme en aangename ruimte moeten zijn, net als de kostbare momenten die we er doorbrengen. Met deze 3 tips maak je het leven in de keuken extra gezellig.

Bedenk en ontwerp ze met de juiste ondersteuning

Veel mensen dromen hun hele leven lang van de ideale keuken, dus is het belangrijk om de juiste keuzes te maken. En dat komt goed uit, want de deskundige adviseurs van Vanden Borre Kitchen staan voor je klaar. Bij Vanden Borre Kitchen begeleidt en ondersteunt één adviseur en contactpersoon zijn klanten tijdens hun hele project, van het ontwerp tot de plaatsing. Stap voor stap stellen de deskundige adviseurs de plannen voor je keuken op met oog voor zowel het esthetische als het functionele aspect. Daarbij krijgen maatwerk en een scherp oog voor detail een centrale plaats. Een premiumservice die garant staat voor een vertrouwensvolle, vlotte en efficiënte samenwerking.

Cuisine "Adige" © Vanden Borre Kitchen

Kies voor een 100% gepersonaliseerde aanpak

Hoe maak je van je keuken een ruimte die synoniem staat met geluk en welzijn? Door ze naar je hand te zetten, natuurlijk! Vanden Borre Kitchen biedt een bijna oneindige keuze aan opties, van meubels en accessoires tot kleuren, design en afmetingen (met kastmaten die de marktnormen overschrijden), zodat klanten een op maat gemaakte, sterk gepersonaliseerde keuken kunnen creëren die aan hun behoeften en wensen voldoet. Van originele combinaties en lade-indelingen tot handgrepen met schuine fronten en inbouwwijnkasten ... Vanden Borre Kitchen biedt een groot aantal exclusieve mogelijkheden waarmee klanten hun creativiteit en originaliteit de vrije loop kunnen laten in hun keuken.

Cuisine "Tessina" © Vanden Borre Kitchen

Focus op kwaliteit... tegen de juiste prijs

Een gepersonaliseerde kwaliteitskeuken, dat wel, maar niet tegen om het even welke prijs! Vanden Borre Kitchen garandeert de laagste totaalprijs. Elk project wordt aangeboden tegen een eerlijke prijs, aangepast aan de behoeften van de klant, inclusief opmetingen, projectaanpassingen, levering, plaatsing, terugname van oude verpakkingen en dienst na verkoop binnen 72 uur. Met 5 jaar volledige garantie op elektrische toestellen en 10 jaar garantie op keukenmeubelen is de prijs 100% transparant en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Vanden Borre Kitchen.
vandenborrekitchen.be.

LEES OOK:
Europese Rosé met BOB-label: kwaliteitsvol, divers en duurzaam
How to: 4 makkelijke en opvallende festivalkapsels
Trendalert: deze 'ugly' sandalen zijn deze zomer hot