Beachcomber Resorts & Hotels: een paradijselijke getaway

Gepubliceerd op 26 april 2023 door ELLE Partner
Beachcomber Resorts & Hotels: een paradijselijke getaway ©Beachcomber Resorts & Hotels

Mauritius is een eiland waar luxe, avontuur, diverse activiteiten en heerlijk eten samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Het is de perfecte bestemming voor deze zomer.

Tussen het turquoise water, de dromerige stranden met palmbomen, het reliëf van de berg Morne en de weelderige tuinen ligt een hotelgroep met paradijselijke allure: de Beachcomber Resorts & Hotels. Hun doel? Een dynamisch en onvergetelijk verblijf bieden voor het hele gezin in een droomomgeving in het hart van de Mauritiaanse cultuur.

Tot de schatten van de stranden van Mauritius behoren het Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa en het Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa. Deze hotels, die niet ver van elkaar liggen en beide over de nodige faciliteiten beschikken, geven de reizigers de mogelijkheid om eindelijk wat tijd voor zichzelf te kunnen vinden.

PARADIS BEACHCOMBER GOLF RESORT & SPA

Het Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa is een legendarisch luxeadres in een spectaculaire omgeving. Het is dé plek voor gezinnen, sportliefhebbers en honeymooners die op zoek zijn naar avontuur en ontsnapping. De weelderige tuinen zijn gevuld met tropische vogels, en het strand grenst aan een enorme turquoise vlakte in een idyllische omgeving. Zonder twijfel doet Beachcomber Paradise zijn naam eer aan!

DINAROBIN BEACHCOMBER RESORT & SPA

Het Dinarobin Beachcomber Resort & Spa, gelegen tegen een van de mooiste delen van het eiland, is een 5-sterrenresort met koloniale charme dat een ontspannende en ontdekkende ervaring biedt voor gezinnen, koppels en actieve reizigers op zoek naar rust. De tuinen, omringd met kokosnoot-, frangipani- en palmbomen, herbergen luxe suites met een prachtig uitzicht op de oceaan. Adembenemende zonsondergangen gegarandeerd!

EEN UNIEKE ERVARING IN MAURITIUS

Voor de liefhebbers van een sportieve vakantie bieden Paradis Beachcomber en Dinarobin Beachcomber activiteiten op land en zee: tennis, petanque, joggen, beachvolleybal, aquagym, waterskiën, kajakken, windsurfen, duiken, enz. Een must: zeedieren spotten in het blauw en heldere water!

Beachcomber Paradise is ook een paradijs voor golfers. Spelen in uitzonderlijke omstandigheden en adembenemende panorama's: dat is wat beginners en ervaren spelers kunnen verwachten. Er zijn acht 18-holes banen, allemaal prachtig gelegen midden in de natuur.

Geef je de voorkeur aan rust? Ontspan in de Spa du Paradis of de Dinarobin Beachcomber met het concept "The Art of Wellness", een authentieke benadering om jezelf van top tot teen te regenereren, gericht op een volledig en duurzaam welzijn. De spa's bieden eeuwenoude massagetechnieken uit de hele wereld en holistische protocollen met affiniteitskunsten zoals meditatie en yoga. Uitblazen, loslaten en genieten. Dat is alles wat van jou gevraagd wordt.

Tot slot, voor de zoetekauwen: de restaurants van de hotels bieden een culinaire ervaring rijk aan smaak en creativiteit, met verse ingrediënten en een fusie van culinaire tradities uit de hele wereld. Wat staat er op het menu? Smakelijke en gezonde gerechten. Het zouden de beste restaurants van het eiland zijn!

Ben jij klaar voor het goede leven?

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Beachcomber Resorts & Hotels.
beachcomber-hotels.com

Lees ook:

Zo style je de virale patchwork jacket
Je vet bevriezen om af te vallen, werkt dat?
Zeg het met (duurzame) bloemen: we vonden het perfecte boeket voor Moederdag