Bij deze 6 restaurants in Antwerpen eet je de beste curry’s

Gepubliceerd op 3 maart 2023 door Daphne Dorgelo
Bij deze 6 restaurants in Antwerpen eet je de beste curry’s Unsplash

Met meer dan duizend eetgelegenheden in Antwerpen is het niet altijd even makkelijk om een restaurant te kiezen. We weten dat curry het altijd goed doet, maar dan wil je natuurlijk wel bij een van de beste curry restaurants van Antwerpen eten.

Hier eet je de lekkerste chicken tikka masala en en smaakvolle cocktails. Om ter plekke te eten of om te bestellen.

1. Tamo

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tamo (@tamo.antwerp)

Niet alleen vanwege het geweldig cozy interieur binnen én buiten vinden we Tamo geweldig. Het verfijnde Aziatische restaurant serveert een selectie curry's met vis, vlees of enkel groenten en andere Oosterse gerechten door vriendelijk personeel. Binnen zit je tussen de vintage founds, buiten op een verwarmd terras tussen tropische elementen. Tijdig reserveren is de boodschap, want dit restaurant is populair onder locals en toeristen.

Adres: Volksstraat 44, 2000 Antwerpen
Reserveren

2. Overzee

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bonne Bouche (@bonnebouch3)

Zoals de website al zegt: 'Er valt zoveel te ontdekken dat we geen vaste menu, voor- of hoofdgerecht formule gebruiken!'. Bestel zomaar wat gerechtjes van de uitgebreide kaart, en ze zullen ze op verschillende momenten op de tafel zetten. Casual, shared dining, kunnen we het noemen. Dit is trouwens eerder een adresje voor een snelle catch up, want het zit in het weekend dicht. We geven het maar even mee.

Adres: Dageraadplaats 7-8, 2018 Antwerpen
Reserveren

3. Mission Masala

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MISSION MASALA (@missionmasala)

Het is alsof je een Bollywood film binnenstapt. Mission Massala serveert Indisch soulfood met véél kleur. Als je moest kiezen, zouden we de butter chicken opperen, maar dat hoeft helemaal niet want het restaurant heeft een food sharing concept.

Adres: Troonplaats 18, 2018 Antwerpen
Reserveren

4. Yam Tai

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door YAM THAI (@yamthaiantwerp)

Een fijne, moderne inrichting en een goed aanbod, voor-, hoofd- en nagerechten. De gepassioneerde chefs Rood en Ooy proberen elke dag iedereen weer een gevoel te geven alsof ze op vakantie zijn in Thailand. De in Thailand geboren chefs combineren verschillende gerechten uit heel het land en zijn geïnspireerd door het geweldige eten in het noordoosten 'Isaan stijl': alle verschillende eetstalletjes van Bangkok en het tropische eten uit het zuiden.

Adres: Volkstraat 76, 2000 Antwerpen
Reserveren

5. Azuma

Dit verstopte, Aziatische restaurant ligt in het centrum van Antwerpen. Het restaurant is intiem, het personeel is vriendelijk en het eten is er heerlijk. Als je op zoek bent naar simpel Aziatisch eten, zonder ditjes en datjes én betaalbaar, dan is dit the place to be.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Manou Cohen (@manoucohen)

Adres: Verlatstraat 39, 2000 Antwerpen
Reserveren via 0032 3288 58 99 of info@azuma-asiandining.be

6. Sombat

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TinnekeWouters (@tinnekewouters)

Dit is pas echt een unieke locatie. Er heerst een rustige, gezellige sfeer, zowel binnen als op het terras, waar de eendjes in de vijver zwemmen. Je wordt ontvangen in een herenhuis aan de Desguinlei met een fraai interieur. Er is zicht op een open keuken en de weelderige achtertuin, mits je er zelf niet zit. De smaken zijn authentiek, echt en vers. Hier krijg je geen keuzestress, want je kunt je laten verrassen door de heerlijke gerechten van de chef-kok. Alle ingrediënten om een avond tot rust te komen en te genieten.

Adres: Desguinlei 196, 2018 Antwerpen
Reserveren via 0032 3 226 21 90 of online