Celebrity nieuws: dit gebeurde er de afgelopen dagen

Geüpdatet op 20 april 2022 door Lore Ginneberge
Celebrity nieuws: dit gebeurde er de afgelopen dagenGetty Images

Een schokkende bekentenis van 's werelds populairste beautyvlogger, updates over Megxit en drama tussen Selena Gomez en Hailey Bieber... Ben je nog mee?

1. Nikkie Jager heeft groot nieuws

De online wereld werd gisteren op z'n kop gezet door de Nederlandse Nikkie Jager, aka NikkieTutorials, 's werelds bekendste beautyvlogger. Je kent haar vast van de honderden make-uptutorials en challenges waarin ze de meest over the top looks creëert, of heel casual Kim Kardashian aan het opmaken is. Hoewel ze meestal erg gesloten is over haar privéleven, zette ze een heel intieme video online waarin ze openlijk vertelt over haar leven als transgender. In de zeventien minuten durende clip bespreekt ze haar transitie als jonge tiener en heeft ze het ook over de moeilijkheden. Enorm moedig om dit met haar 12 miljoen abonnees te delen, alleen is de reden erachter nogal droevig. Nikkie vertelt namelijk op het einde dat ze gechanteerd werd door bepaalde mensen om haar bekentenis te doen.


Nikkies video lokte ongelofelijk veel reacties uit van over de hele wereld. Celebrities als Doutzen Kroes en Ariana Grande steken de vlogster een hart onder de riem met lieve berichtjes en ook in haar thuisland kan de vlogster op heel wat steun rekenen. Hopelijk kan Jager een voorbeeld zijn voor vele anderen in vergelijkbare situaties en voelt ze zich bevrijd.

2. Zendaya op de Critics’ Choice Awards

Dat haar... die make-up... Die outfit! Onze ex-covergirl Zendaya gooide hoge ogen op de Critics' Choice Awards in een fuchsia Tom Ford-ensemble en boxing braids. Neem een minuutje om deze look te laten bezinken...

Zendaya critics choice celebrity nieuws

Zendayas styliste noemt haar creatie een 'Warrior Woman' en we snappen het helemaal. Ook voor de make-up werd de fuchsia kaart getrokken, met roze oogschaduw en dito nagellak. Pittig detail: 5 jaar geleden kreeg de Euphoria-ster bakken kritiek over zich heen omwille van haar dreadlocks tijdens de Oscars.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door katrina | 16.9k ♡ (@zendayaxdaily) op

Dat de actrice opnieuw kiest voor vlechtjes, bewijst dat ze sterker in haar schoenen staat dan ooit. Go Zendaya!

3. Meghan, Harry en de Queen hebben nieuws

Royalty watchers draaien overuren sinds Meghan en Harry hun bommetje dropten op Instagram. Het is moeilijk om het laatste nieuws bij te houden, en zeker om roddels van feiten te onderscheiden. Wat vaststaat is dat de Queen intussen een spoedoverleg heeft gehouden met Harry en co over het verdere verloop van hun afscheiding. Daarna sprak hare majesteit zich voor het eerst publiekelijk uit over deze verwikkelingen, en meldde daarbij dat "zij en de familie de wens van Harry en Meghan om een nieuw leven te beginnen steunen". Een definitief besluit blijft voorlopig uit, maar dit lijkt alvast een stap in de goede richting.

meghan markle queen elisabeth celebrity nieuws

4. Selena Gomez en Hailey Bieber veroorzaken relletje

Komt er ooit een dag dat Selena en Hailey hun eigen leven mogen leiden, zonder de mening van iedereen en je oma? Deze week haalden de twee zogenaamde rivalen opnieuw de headlines, wederom om compleet van de pot gerukte redenen. Het zit zo: Selena Gomez bracht onlangs haar nieuwe album 'Rare' uit en besloot dat te vieren met vrienden, zoals ieder normaal mens zou doen na het binnenhalen van een gigantisch succes. Plaats van dienst was Craig's, de nieuwste hotspot in Hollywood. Toeval wilde dat ook Hailey, Biebers vrouw, een hapje ging eten in dezelfde tent met vriendin Madison Beer. En laat Madison nu net goed bevriend zijn met Selena... Beide celebrities lieten hun fans meegenieten van de avond, waardoor die laatsten Madison ervan beschuldigden Selenas avond te overschaduwen. Heel wat giftige reacties van internet trolls later, besloot Madison om de hele heisa stop te zetten: dat de twee elkaar tegenkwamen was puur toeval en zowel Hailey en Selena zijn haar goede vriendinnen. Selena reageerde vervolgens met een comment waarin ze zegt "erg teleurgesteld te zijn in de mensen die deze roddels veroorzaakten".

celebs drama nieuws selena gomez

Het hoeft niet gezegd dat het net de storende comments zijn die de avond van de beide celebs wisten te verzieken, en niet het feit dat ze elkaar toevallig tegenkwamen. Laten we dus alsjeblieft stoppen met (beroemde) vrouwen tegen elkaar op te zetten. Leven en laten leven. Het is tenslotte 2020.