De 6 beste kappers van Antwerpen met een stijlvolle inrichting

Gepubliceerd op 16 januari 2023 door Daphne Dorgelo en ELLE België
De 6 beste kappers van Antwerpen met een stijlvolle inrichting Unsplash

We verklaren de moeilijke zoektocht naar de beste kappers in het centrum van Antwerpen officieel verleden tijd met deze lijst van ELLE-approved salons. En dat geldt voor resultaat, ervaring, service én stijlvolle inrichting.

1. Costa Del Kapsalon

Costa Del Kapsalon heeft ondertussen een loyale klantenkring opgebouwd in Antwerpen. Dat ze na 6,5 half jaar zijn verhuisd naar een veel groter en kleurrijker, maar meer verstopt pand op de Vlaamsekaai op het Zuid, in plaats van de Nationalestraat, maakt dan ook niks uit. Hun fanbase is niet voor niks: de high service kappers weten je haar om te toveren tot iets waarvan je niet wist dat het kon. Wil je je haren laten kleuren? Kies dan zeker hiervoor.

Vlaamsekaai 57
2000 Antwerpen
costadel.club

2. Jochen Vanhoudt Salon

Een geliefde kapper bij menig BV. Want na tien jaar gewerkt te hebben als dé BV-kapper, was Jochen Vanhoudt toe aan een eigen zaak en nam zijn klantenbestand gewoon met zich mee. Op toplocatie midden in het centrum van Antwerpen vind je nu zijn high end salon met als inrichting industrieel minimalime. Er worden alleen maar excellente producten gebruikt, een warme drank aangeboden en vanzelfsprekend de perfecte coupe geknipt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jochen Vanhoudt (@jochenvanhoudt)

Jezusstraat 39
2000 Antwerpen
jochenvanhoudt.be

3. l’Atelier Geraud

Bij deze kapper in Antwerpen staan alleen professionals aan het roer en krijgen je lokken wat ze verdienen. Het zijn net kunstenaars: ze geven vorm, stylen, kleuren en vertellen verbazingwekkende haarverhalen. In een warme omgeving van een herenhuis weten ze de nadruk te leggen op het mooiste deel van jezelf. Met hun advies over je haar, haarkleuring en styling houden ze altijd rekening met je persoonlijkheid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door L'atelier Geraud (@lateliergeraud)

Otto Veniusstraat 23
2000 Antwerpen
atelier-geraud.com

4. dod.

Studio dod. is terug in de Sint-Jorispoort. Hier word je niet ontvangen als klant, maar als gast. Het welkom is warm, de sfeer is ongedwongen en de inrichting is als een soort woonkamer. Hier zal je je dus helemaal thuisvoelen en tot jezelf kunnen komen. Oh, en de kapsels worden uiteraard uiterst vakkundig geknipt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door dod. (@salon.dod)

Sint-Jorispoort 39
2000 Antwerpen
salondod.be

5. ISU

Kappers zijn vaak druk. Ben je daarom op zoek naar een stijlvolle inrichting met minimale prikkels? Bij ISU hebben ze al het overbodige uit hun salon gehaald. Hier kom je in een minimalistische ruimte die rust uitademt. Neem plaats, geniet van een kop verse koffie en blader door de esthetische lectuur, terwijl er ondertussen voor jouw droomkapsel wordt gezorgd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ISU ANTWERP (@isu.antwerp)

Kasteelpleinstraat 58
2000 Antwerpen
isu-antwerp.com

6. The Pony Club

Niet alleen knippen ze hier inderdaad geweldige pony's, met andere wensen zit je hier ook goed. Hoewel hun speelse inrichting in hun hoekpand en abstracte Instagram kan afschrikken, hoef je hier niet bang te zijn om de kappers hun ding te laten doen. Ze weten exact wat jou zal staan en dat steeds op een moderne manier.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elena Izvarina-Butler (@i.elionta)

Charlottalei 36
2018 Antwerpen
theponyclub.be