Is dit hét ultieme geschenk voor iedereen die houdt van koken?

Gepubliceerd op 20 december 2022 door Lore Ginneberge
Is dit hét ultieme geschenk voor iedereen die houdt van koken? Samsung

Het geschenk waar alle foodies, Bourgondiërs en (hobby)koks van dromen: een slimme oven die koken makkelijker maakt en dankzij intelligente snufjes in de smaak valt bij jong en oud.

Een slimme oven van Samsung

Voor het koppel dat druk is met verbouwingen,  de ouders wiens keuken een upgrade kan gebruiken of de foodblogster van de familie: Samsung komt net op het goede moment met een gloednieuwe oven die koken voorgoed verandert. De Bespoke Serie 7 oven is geconnecteerd, waardoor je alle functies - van de oven aan- en uitzetten tot timers instellen - binnen handbereik hebt via de SmartThings app. Bovendien volg je wat er binnenin gebeurt met de View Inside-functie op je smartphone. Tussendoor een time-lapse video opnemen met de Film Inside-functie en deze vlotjes delen op sociale media? Eitje!

Het geschenk van maaltijden die altijd slagen

Met deze nieuwe oven bereid je moeiteloos gerechten die goed zijn voor je smaakpapillen én je gezondheid. Zo stoom en grill, bak of stoof je simultaan dankzij het Dual Cook Steam-systeem. Je spaart dus hopen tijd, want zalm grillen en groenten stomen kan in één enkele ovensessie. Als kers op de taart frituur je ook nog eens gezond met de Air Fry-functie, ideaal voor kroketten, frietjes en knapperige groenten.

samsung geconnecteerde oven
Samsung

Dankzij de artificiële intelligentie (AI) wordt koken eenvoudiger en leuker, want de AI Pro Cooking herkent met een slimme interne camera de ingrediënten in de oven en optimaliseert de instellingen. Zo voorkom je dat je maaltijden aanbranden of je ze te vroeg uit de oven haalt. Iedereen, van keukenkluns tot topchef, kan er dus mee aan de slag.

Stijlvol in elke keuken

Niet onbelangrijk: met z'n stijlvolle en minimalistische look past de oven in elke keuken. De Bespoke Serie 7 heeft een greeploos, vlak deurdesign en is verkrijgbaar in Onyx Black en Satin Beige.

oven samsung bespoke serie 7
Samsung

Meer info over de Bespoke Dual Cook Steam Oven 7-serie via samsung.be

LEES OOK: 2 heerlijke recepten met een Air Fryer Mini Oven