Deze Franse sterren schitteren naast George Clooney in Nespresso-campagne

Geüpdatet op 23 november 2022 door Lore Ginneberge
Deze Franse sterren schitteren naast George Clooney in Nespresso-campagne

George Clooneys eeuwige glimlach wist al heel wat zieltjes te bekeren tot Nespresso. De acteur en zijn kopje koffie gaan nergens heen, maar worden wel vergezeld van twee Franse sterren in een nieuwe campagne.

Van de Oscarwinnende Jean Dujardin kenden we zijn liefde voor koffie al. Acht jaar geleden verscheen de acteur al eens in een campagne voor Nespresso samen met George Clooney. Daarnaast maakt Camille Cottin voor het eerst haar opwachting. Als ster van het kleine scherm in 'Dix pour cent' en in de bioscoop, is de Française niet van plan de laatste Nespresso-koffie te laten stelen door haar twee buren.

George Clooney over de nieuwe commercial: “We hebben ons goed geamuseerd bij de opnames van deze sequel. Een reünie met Jean is altijd een plezier, maar Camille zorgde met haar vleugje verfijning voor de perfecte dynamiek op de set.” Jean Dujardin voegt daaraan toe: "De opnames waren energiek, vol komische momenten, zowel op als naast het scherm. En tussendoor af en toe een koffietje onder vrienden, wat wil je nog meer?"
Jean Dujardin George Clooney
© Nespresso

Charme en gevoel voor humor zijn troeven die het trio gemeen hebben en die ze 100% inzetten voor Nespresso. Hoewel de smaak van deze uitzonderlijke koffiesoorten natuurlijk centraal staat in het script en de bron is van de vriendschappelijke strijd tussen de drie hoofdrolspelers, wordt het streven naar duurzame ontwikkeling, met name recycling, benadrukt.

nespresso campagne
© Nespresso

Dat de Unforgettable Taste-campagne ook achter de schermen behoorlijk amusant was, blijkt uit de behind the scenes-beelden. De drie acteurs tonen grimassen op de set, grappen met elkaar en glimlachen van oor tot oor. What else?

dujardin nespresso
© Nespresso
© Nespresso george clooney commercial
© Nespresso

LEES OOK: Dit zijn onze 23 favoriete koffiebars in Antwerpen