Ikos Resorts: beleef dé exclusieve vakantie-ervaring

Geüpdatet op 21 oktober 2022 door ELLE Partner
Ikos Resorts: beleef dé exclusieve vakantie-ervaring

Elegantie en stijl, dat beleef je ook graag op vakantie. Bij Ikos Resorts vind je dat unieke gevoel van vrijheid en premium luxe. Een collectie van resorts die uitpakken met een persoonlijke ervaring en waar je unieke herinneringen creëert.

De slogan van elk resort? ‘Infinite lifestyle’. De perfecte mix van smaak, alles van je af laten glijden, genieten, stijl en gastvrijheid. Een ongeëvenaard serviceniveau en exclusieve voordelen, gecombineerd met verfijnde, discrete en persoonlijke aandacht. Hier gaat de ervaring van grenzeloze luxe hand in hand met het gemak en comfort van de all-inclusive formule. Kortom, de wereld van luxe opnieuw uitgevonden en aangepast aan de eisen van de hedendaagse vakantieganger.

Ikos Resorts, in 2022 uitgeroepen tot ‘s werelds nummer één van de luxe all-inclusive resorts, is en collectie van luxeresorts die verscholen liggen in diverse warme Griekse en Spaanse bestemmingen – van het prachtige Chalkidiki en het historische eiland Kos tot het op-en-top glamoureuze Marbella-Estepona. In 2023 volgen Mallorca en Corfu, waar respectievelijk de langverwachte pareltjes Ikos Porto Petro en Ikos Odisia zullen openen.

De resorts van Ikos bieden hun gasten alles waar ze maar van kunnen dromen: menu’s bereid door sterrenchefs, roomservice 24 uur per dag, cocktails uit het topsegment en een kelder met 300 van de allerbeste internationale wijnen.

Modern design in een idyllische omgeving

Elk vijfsterrencomplex is adembenemend van architectuur en gaat knap op in een weelderig groene en zorgvuldig uitgekozen omgeving. Kristalhelder water, geurige bossen, privéstranden en verbluffende uitzichten geven de ruime kamers, villa’s en suites extra cachet. Sport- en fitnessfaciliteiten, luxe wellnessvoorzieningen en een ongelimiteerd aanbod van producten van Anne Semonin Paris en behandellingen zijn de kers op deze perfecte taart. De accommodatie is geschikt voor elke gezinssamenstelling, tot zelfs grote villa’s of suites met aparte slaapkamers, privélounges, eetkamers binnen én buiten en privétuinen en -zwembaden.

Immersieve ervaring

Ikos pakt uit met het ‘Local Discovery’-concept en doorbreekt daarmee de gewoonte van veel vakantiegangers om zichzelf ‘op te sluiten’ op hun vakantieadres. Bij Ikos Resorts word je zonder bijkomende kosten uitgenodigd om de streek te verkennen en kennis te maken met de lokale cultuur en smaken – van diners in een selectie van plaatselijke restaurants en tickets voor musea in de buurt tot zelfs een gratis huurauto om eropuit te trekken in de omgeving. Alles is geregeld!

Ikos Deluxe Collection: het summum van persoonlijke beleving

Om ook de meest veeleisende reiziger te verleiden, is de Ikos Deluxe Collection ontwikkeld. Dankzij een persoonlijk planning beleef je een vakantie op maat, met exclusieve voorzieningen en speciale voordelen (gratis massages, een diner op het strand, Taittinger-champagne bij aankomst, een kussensmenu …). Deze volstrekt unieke ervaring begint op de dag van je reservatie en levert herinneringen op die je voor altijd zult blijven koesteren.

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Ikos Resorts.
ikosresorts.com

LEES OOK :
Hoe groen is Champagne? De duurzame doelen van 's werelds meest prestigieuze drank
Brussel smelt voor de twee heerlijke pop-ups van Franklin IJs
Hoe vind je een tijdloze, ecologische én betaalbare zetel?