Brussel smelt voor de twee heerlijke pop-ups van Franklin IJs

Gepubliceerd op 31 augustus 2022 door ELLE Partner
Brussel smelt voor de twee heerlijke pop-ups van Franklin IJs ©Glaces Franklin

Aan het begin van de zomer opende Franklin IJs zijn eerste pop-up. Dat was een primeur in België en de winkel bevond zich in het hart van onze hoofdstad. Wat later werd op een boogscheut van de Louizalaan een tweede tijdelijke ijssalon geopend. De Belgische ijsmaker wil alle ijsliefhebbers immers een unieke en lekkere ervaring laten beleven.

Deze zomer kwam de Belgische ijstovenaar met een innovatief concept: twee tijdelijke Fresh Ice Cream Bars, de hele zomer lang.

Een uniek concept

Franklin mag dan al zes jaar bestaan, deze zomer opende de Waalse ijsmaker eindelijk zijn eerste fysieke verkooppunt. Wat is het doel van deze twee originele pop-ups? De mensen van Franklin willen hun passie voor ijs rechtstreeks met de klanten delen. Zo willen ze hen de paradepaardjes van het merk leren kennen. Maar er is meer. In beide pop-ups staat een futuristische machine die rechtstreeks uit de Verenigde Staten komt. Daarmee kunnen lekkerbekken een eigen ijscreatie maken, die ze daarna in een kommetje van ambachtelijk gemaakte wafel kunnen opsmikkelen.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

A post shared by Glaces Franklin Ijs (@glacesfranklin)

Hoe gaat het in zijn werk? Een ambachtelijk wafeltje, een flinke portie ijs, enkele frisse en originele toevoegingen, even langs de machine, een paar lekkere toppings... en klaar is Kees.

Franklin, lekker en goed

Franklin IJs is veel meer dan zomaar iets zoets. Wie van een lekker Franklin-ijsje likt, kiest voor doordachte zoetigheid met een ongeëvenaarde smaak. Alle Franklin-creaties worden immers in België gemaakt van natuurlijke korteketeningrediënten. Bovendien bevatten ze geen toegevoegde suikers, waardoor het aantal calorieën onder controle blijft. Allemaal goede redenen dus om jezelf te verwennen en de wereld van Franklin te (her)ontdekken.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

A post shared by Glaces Franklin Ijs (@glacesfranklin)

PRAKTISCH

De Fresh Ice Cream Bars bevinden zich in de Grasmarktstraat 84, 1000 Brussel (van dinsdag tot zondag van 12 u. tot 20 u.) en in de Gulden-Vlieslaan 30b, 1050 Brussel (van maandag tot zaterdag van 12 u. tot 20 u.).

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Franklin IJs.
GlacesFranklin.com

LEES OOK :
'Skin Cycling', de nieuwe TikTok beautytrend goedgekeurd door dermatologen
Actrice Elle Fanning kijkt terug op haar carrière en nieuwe rol als Paco Rabanne-muze
Casa BACARDÍ op Pukkelpop: Seksuolotte brengt verslag uit