Nagels: dit zijn de hotste zomerkleuren!

Gepubliceerd op 20 juli 2022 door ELLE Partner
Nagels: dit zijn de hotste zomerkleuren! ©essie

Dit jaar gaan we voor een vrolijke en levenslustige zomer, zoveel is zeker! Van top tot teen én op onze vingers: deze zomer willen we meer dan ooit felle kleuren. Het merk essie staat bekend om zijn nagellak van topkwaliteit en pakt uit met de hipste kleurtjes voor je volgende manicure.

Op de catwalks en in de nieuwste modecollecties zien we volop zinderende kleuren in de prêt-à-porter. Maar er is meer, want ook in de make-up gaat de trend naar vrolijke en kakelbonte looks. Ogen worden opgemaakt met geel, mauve, roze, groen … Om nog maar te zwijgen van die fameuze lijntjes eyeliner in neonkleuren of glittertinten waar beautysta’s dol op zijn. Deze zomer zien we die felle kleuren dus ook terug op onze nagels, voor een lekker pittige total look.

Essie is wereldwijd een begrip als het gaat om manicure en staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vegan nagellak. Het merk zet de toon voor deze zomer en presenteert de hotste kleuren die onze nagels in de komende weken gaan sieren. Letterlijk oogverblindend!

DREAMY BLUES

Essie - DREAMY BLUES
©essie

Babyblauw zit al een paar jaar op alle nagels in de zomermaanden, en dat is ook dit jaar niet anders. Essie voert hemelsblauw op als een van de meest trendy blauwtinten. We zien ook koningsblauw, dat na een paar jaar onder in de badkamerlade klaar is voor een stevige comeback.

Shopping :

POWER GREENS

Essie - POWER GREENS
©essie

Dé grote kleurentrend van dit jaar? Groen! Het duikt overal op in onze dressings. Een prima gelegenheid dus om eindelijk onze groene outfits te matchen met nagels gelakt in dezelfde tint. Kaki wanneer je je Lara Croft wilt wanen of watergroen om ons te verleiden tot een frisse duik in de oceaan … Aan jou de keuze!

Shopping :

BOLD PINKS

Essie - BOLD PINKS
©essie

Op zonovergoten dagen ga je het leven al snel door een roze bril bekijken. Babyroze is altijd een go-to, maar knalroze en fuchsia ontpoppen zich als DE kleuren voor een echte ‘Hot Girl Summer’!

Shopping :

Hoe draag je die zomerkleuren?

Elk van die sprankelende kleurtjes is op zich al genoeg, maar ze staan ook prachtig als je ze allemaal samen of als duo combineert, voor een fun look met een vintage uitstraling. French manicure in regenboogkleuren is een absolute must, maar ook tweekleurige golfjes en een dambordmanicure doen het prima. Deze zomer mogen alle remmen los!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met essie.

www.essie.com

LEES OOK: 

ELLE beautyjournalisten wereldwijd verklappen hun favoriete DIY maskers en scrubs
Baden in luxe
Getest & goedgekeurd: de nieuwe Dyson Airwrap multistyler