Baden in luxe

Gepubliceerd op 8 juli 2022 door ELLE Partner
Baden in luxe

Met hun modern design en idyllische setting aan de spectaculairste kusten van de Middellandse Zee vormen de exclusieve all-in resorts van Ikos het recept voor een zorgeloze vakantie.

De vijf resorts kijken stuk voor stuk uit op kristalhelder water, bezitten zonovergoten stranden en worden omzoomd door weelderige tuinen die trapsgewijs aflopen naar de kust. De ruime kamers en suites baden in luxe en beschikken over een betoverend uitzicht op zee of de weelderige tuinen. Gasten genieten er van een uitgebreid gastronomisch aanbod bestaande uit fine-dining menu’s samengesteld door chef-koks met Michelinsterren, 24-uurs roomservice, zomerse cocktails van de hand van bekroonde mixologen en de beste internationale wijnen – allemaal inbegrepen in het verblijf. Het is dan ook geen verrassing dat Ikos Resorts in 2022 voor het vijfde opeenvolgende jaar werd uitgeroepen tot ‘The World’s No. 1 Luxury All Inclusive Resorts’.

DROOMBESTEMMINGEN

Op hun palmares staan reeds het prachtige Chalkidiki, het groene Corfu, het schilderachtige Kos en het mondaine Marbella. Maar dat is niet alles: in 2023 strijkt Ikos Resorts neer op Mallorca met het gloednieuwe resort ‘Ikos Porto Petro’ naast het Mondrago natuurpark. En op Corfu gaat er met ‘Ikos Odisia’ volgend jaar een tweede resort open op het schiereiland Dassia.

 

ONGEËVENAARDE REISERVARING

De resorts garanderen met hun weelderige Anne Semonin Paris spa’s, onberispelijke sport-en fitnessfaciliteiten en uitmuntende service een onvergetelijk verblijf. Maar ook de zorgvuldig gekozen bestemmingen waar de resorts zich bevinden, hebben heel wat te bieden. In het kader van het ‘Local Discovery’-concept kunnen gasten zonder extra kosten de regio, cultuur en smaken buiten de grenzen van de resorts ontdekken. Denk: diners in geselecteerde lokale restaurants, museumkaarten en een gratis huurauto in de typische Ikos kleur om lokale hotspots mee te ontdekken. Een echte droomvakantie dus!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met ikos resorts.

www.ikosresorts.com

LEES OOK: 

Getest: een rustgevende brain massage die gelijkstaat aan 3 uur slaap 

Ontdek 3 verrassende drinks met de nieuwe alcoholvrije Gordon's 0.0%

Een culinaire avonds starring de vins de Provence rosées