Griekse Sani Resort nodigt tennislegende Toni Nadal uit deze zomer

Gepubliceerd op 1 juli 2022 door ELLE Partner
Griekse Sani Resort nodigt tennislegende Toni Nadal uit deze zomer

Het Sani Resort op het Griekse schiereiland Chalkidiki is met 5 hotels, 40 restaurants en bars, en 3 spa’s het summum van de luxehotellerie in Europa. En ook tennisfanaten komen hier aan hun trekken dankzij de Rafa Nadal Tennis Center. Deze zomer wordt helemaal bijzonder aangezien de legendarische Toni Nadal op bezoek komt.

Tips en tricks krijgen van een tennislegende, het is niet iedereen gegeven. Sani Resort maakt het deze zomer echter mogelijk dankzij het bezoek van Toni Nadal, de voormalige coach en oom van Rafael Nadal. Luttele weken nadat de grote tennislegende op het toernooi van Roland Garros zijn 22ste Grand Slam overwinning behaalde. Van timing gesproken!

Rafa Nadal Tennis Center

Sinds 2019 mag het Griekse Sani Resort zich met het eigen Rafa Nadal Tennis Center een uniek tennisparadijs van wereldklasse noemen. Het beschikt over acht uitstekende gravelbanen, een clubhuis en een buitenlounge in een prachtig natuurlandschap. De Rafa Nadal-methodologie ligt aan de basis van een op maat ontworpen aanbod voor vakantiegangers die een luxeverblijf in Sani willen combineren met een actieve break.

Spelers van alle leeftijden en niveaus zijn hier welkom om hun vaardigheden te verfijnen met programma's die gebaseerd zijn op de jarenlange ervaring van de Grand Slam-kampioen. Deskundige coaches gebruiken dezelfde trainingsmethoden die Nadal naar de top katapulteerden: technische en fysieke voorbereiding samen met persoonlijke en mentale training. Alle gecertificeerde coaches volgden een intensieve opleiding aan de Rafa Nadal Training Academy in Mallorca, zodat ze voldoen aan het niveau van uitmuntendheid dat van de tennisschool wordt verwacht.

Voor tennisfans en spelers is het Rafa Nadal Tennis Center in Sani Resort dan ook een unieke sportervaring, die je nergens anders in Europa vindt.

Toni Nadal bezoekt Sani Resort

Als we spreken over de trainingsmethode van Rafa, dan bedoelen we eigenlijk de methode van Toni. Hij begon Rafa te begeleiden in 1990, toen de tennisser vier jaar oud was. Samen wonnen ze 16 Grand Slam toernooien, wat van Toni de op één na meest succesvolle tenniscoach ooit maakt.

Een belangrijke techniek van Nadal was bijvoorbeeld om spelers te leren verantwoordelijkheid voor zichzelf te nemen. Zo trainde hij Rafa niet op luxueuze tennisbannen, maar op versleten terreinen met oude tennisballen om hem te laten zien dat het nooit de uitrusting was die zou beslissen of hij zou winnen of verliezen.

Wie droomt van net zo’n bloeiende tenniscarrière als Rafa, moet beslist tussen 1 juli tot en met 5 juli 2022 een verblijf in Sani Resort boeken. De invloedrijke coach komt dan immers langs en zal zijn ultieme tips en vaardigheden verklappen. Dat in combinatie met alle pracht en praal die Sani Resort te bieden heeft, en die sportieve vijfsterrenvakantie is een feit.

©Sani Resort - Toni Nadal

Cet article a été réalisé en étroite collaboration avec Sani Resort.
www.sani-resort.com

LEES OOK:
Een culinaire avond starring de vins de Provence rosés
Catwalk inspiratie: 7 trendy prints voor deze zomer 
Getest & Goedgekeurd: de nieuwe Dyson Airwrap Multistyler