Zien: Meghan en Harry delen nieuwe foto’s van dochter Lilibet

Gepubliceerd op 7 juni 2022 door Lore Ginneberge
Zien: Meghan en Harry delen nieuwe foto’s van dochter Lilibet @misanharriman

De Hertog en Hertogin van Sussex (aka Meghan en Harry) delen nieuwe foto's van dochtertje Lilibet die onlangs haar eerste verjaardag vierde.

Het was een weekend van jewelste voor Meghan Markle en prins Harry. Het koppel zakte af naar Engeland voor het platina jubileum van Queen Elizabeth, maar vierde ook meteen de eerste verjaardag van dochter Lilibet.

Engelse picknick voor Lilibet

Hoewel de voormalige royals al enige tijd in Santa Barbara wonen en zelden gespot worden met hun familie in Engeland, maakten Harry en Meghan afgelopen weekend een uitzonderlijke oversteek voor het jubileum van Hare majesteit de Queen.  Tussen alle festiviteiten was er zaterdag tijd voor Lili's verjaardagsfeestje in Frogmore Cottage – het voormalige huis van de Sussexen.

Volgens een woordvoerder van de Sussexen werd Lilibet afgelopen zaterdag omringd door vrienden en familie tijdens een picknick in de achtertuin. Op het feest waren een aantal oude bekenden aanwezig, zo werd de verjaardagstaart gemaakt door Claire Ptak, die ook de wedding cake van Meghan en Harry mocht aanleveren. Daarnaast was ook Misan Harriman van de partij, de fotograaf die het gezin al eerder vastlegde op de inmiddels beroemde beelden waarmee het koppel een tweede zwangerschap aankondigde. De fotograaf nam enkele kiekjes op de picknick en deelde die vervolgens op Twitter. En het hoeft niet gezegd, maar na een jaar (de laatste foto dateert van winter 2021) is de kleine Lilibet flink veranderd.

Twitteraars merkten meteen op dat het dochtertje de kenmerkende rode lokken heeft van haar vader en sommigen onder hen zien zelfs gelijkenissen met de babyfoto's van prinses Diana. Of zoals een Twitter-gebruiker mooi samenvat: 'Harry's genen zijn onverslaanbaar.'

LEES OOK: Meghan en Harry zoenend gespot na polowedstrijd