Zien: Meghan en Harry zoenend gespot na polowedstrijd

Gepubliceerd op 24 mei 2022 door Lore Ginneberge
Zien: Meghan en Harry zoenend gespot na polowedstrijd

Meghan leidt haar beste leven in Los Angeles, zoveel is duidelijk. De hertogin van Sussex is al verschillende keren gespot in zomerse outfits op de Santa Barbara Polo Club terwijl ze hubby Harry aanmoedigt. En deed ze ook met een innige kus die - hoe kan het anders! - vastgelegd werd op beeld.

Meghan geeft Harry innige kus in het openbaar

Nu Meghan Markle zich niet meer aan de strenge stijlregels van het Britse koningshuis moet houden, zien we haar steeds vaker vrolijk lachend in al even zonnige looks in Santa Barbara, waar ze al een tijdje woont met Harry en hun twee kinderen. Afgelopen weekend werd de hertogin van Sussex gefotografeerd op de Santa Barbara Polo Club, gekleed in een zwart gestipte blouse, zwarte hoed en witte rok. Meghan droeg daarbij rode lippenstift, iets wat ze zelden opdeed als ze naar evenementen voor de koninklijke familie ging, omdat het paleis "licht, neutraal roze" verkiest, vertelde koninklijke etiquette expert Myka Meier eerder aan ELLE.com.

Ook het geen-affectie-in-het-openbaar protocol gooit het koppel voortaan overboord, want na de polowedstrijd (die Harry gewonnen had) feliciteerde de hertogin alle teamgenoten met kussen op beide wangen, vooraleer ze Harry een tongzoen gaf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amanda Matta (@matta_of_fact)

Hier shop je Meghan Markle's outfit

Voor haar Pretty Women-moment koos de Hertogin van Sussex voor een witte short met hoge taille van Khaite met een zwart-wit gestipte blouse van Nili Lotan, zwarte Aquazzura sandaaltjes, een zwarte riem van Khaite en een Valentino-zonnebril.

meghan Markle blouse

Shop hier

Shop hier

schoenen meghan markle aquazzura

Shop hier

Harry en Meghan binnenkort in Londen

Meghan en Harry zullen binnenkort naar Londen vliegen met hun twee kinderen, Archie en Lilibet, voor het platina jubileum van de koningin. Het zal voor de familie van vier de eerste keer zijn dat ze samen in Engeland zijn en voor Lili is het de eerste keer dat ze de koninklijke familie persoonlijk ontmoet.

LEES OOK: Zo veranderde Lady Di een tas van Dior in een legendarisch accessoire