What to eat: op Tomorrowland

Geüpdatet op 19 mei 2014 door ELLE België
What to eat: op Tomorrowland

 

tomorrowland

Dat Tomorrowland weer één gigantisch feest wordt, staat buiten kijf. Ook op culinair vlak! Van burgers tot Italiaanse en glutenvrije gerechten - deze zomer kom je niets tekort op de festivalweide in Boom.

Elk jaar zorgt de organisatie van Tomorrowland voor een spetterende line-up van internationale top-dj’s. Dit jaar geldt hetzelfde voor het food assortiment en brengt ID&T een hele resem topchefs samen om de bezoekers enkel het beste van het beste te kunnen bieden.

Zo nodigt de Italiaanse chef Pepe Giacomazza (La Botte, Genk) een aantal Siciliaanse collega’s uit om de lekkerste houtoven pizza’s en heerlijkste al dente pasta’s te helpen bereiden. Tweesterrenchef Bart De Pooter (De Pastorale) werd ingezet om de allerbeste festivalburger te ontwikkelen. Wie te kampen heeft met voedselallergieën of –intoleranties, hoeft zich ook geen zorgen te maken. Die kan via het Antwerpse Lombardia van chef Alain Indria op voorhand gezonde, glutenvrije gerechten bestellen. Een festivalprimeur!

Gault&Millau, uitgever van culinaire gidsen, geeft deze editie jonge veelbelovende chefs de kans om hun talenten te bewijzen aan het feestpubliek. Geïnteresseerde chefs kunnen nog tot vrijdag 20 juni hun interpretatie van een Belgische klassieker insturen. De winnende gerechten krijgen een plekje op de menukaart van het Tomorrowland Comfort restaurant. Wil jij je kans wagen? Stuur je recept, motivatie en een foto van jezelf en je gerecht naar remix@gaultmillau.be. (Let wel, deelnemen kan enkel voor jonge topchefs van max. 39 jaar die professioneel actief zijn.)

Afspraak deze zomer op het festivalterrein!

(Stagiaire Natalia Tjurina)