Ontdek de Griekse keuken tijdens het vijfdaagse Sani Gourmet Festival

Geüpdatet op 27 juli 2023 door Clothilde Van Brussel en Lore Ginneberge
Ontdek de Griekse keuken tijdens het vijfdaagse Sani Gourmet Festival

Van 20 tot 24 mei viert het luxueuze Sani Resort in Noord-Griekenland de haute cuisine. Voor de 15e editie zal het hotel verschillende grote chef-koks in de restaurants verwelkomen. De ultieme gelegenheid om de Griekse gastronomie op de beste manier te vieren.

Op zoek naar een buitengewone culinaire ervaring? Dit jaar, van 20 tot 24 mei, doe je dat in het luxueuze en paradijselijke kader van het Sani Resort! Pak je koffers en trek naar het noorden van Griekenland, meerbepaald het schiereiland Kassandra, om het beste van de Griekse gastronomie te ontdekken tijdens het Sani Gourmet Festival.

Voor de 15e speciale editie, getiteld 'Culinairy Artisans', viert het evenement de Griekse culinaire scene met enkele van 's werelds toonaangevende hedendaagse chef-koks die hun krachten bundelen met de uitvoerende chef-koks van het resort. Gasten kunnen genieten van een uitzonderlijke culinaire ervaring met verfijnde vijfgangenmenu's en dat in een dromerige omgeving met uitzicht op de Egeïsche Zee, of in de bruisende Sani Marina.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sani Resort (@sani_resort_official)

GRIEKSE CHEFS IN DE SPOTLIGHTS

Een uitzonderlijk evenement betekent uitzonderlijke chef-koks! Onder hen de meesterlijk innovatieve chef-koks Giorgos Papazacharias & Thanos Feskos van Delta en de creatieve sterrenchef Alexandros Tsiotinis van Athens CTC, die elkaar zullen afwisselen in het restaurant Water. De gerenommeerde chef-kok Sotiris Evaggelou van restaurant Salonica in Thessaloniki zal aan het roer staan van restaurant Fresco en chef-kok Vasilis Mouratidis zal hedendaagse mediterrane gerechten bereiden in restaurant Tomata, terwijl Adam Kontovas van Kobra en Alali in Santorini zijn persoonlijke Aziatische ervaring zal inbrengen in restaurant Asian. Tot slot zal Liza Kermanidou, een van Europa's meest getalenteerde jonge patissiers, heerlijke zoetigheden serveren in Pâtisserie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sani Resort (@sani_resort_official)

PRAKTISCHE INFO

Sani Gourmet in Sani Resort
Van 20 tot 24 mei 2022
Kassandra, Chalkidiki 630 77, Griekenland
reservations@saniresort.gr

LEES OOK: Deze prachtige boetiekhotels in Europa zijn verrassend betaalbaar