Daarom moet beautyparadijs Parfuma in Hove op je radar

Geüpdatet op 23 mei 2022 door Lisa Aelvoet Foto’s: Ian Hermans
Daarom moet beautyparadijs Parfuma in Hove op je radar

Het Antwerpse beauty imperium Parfuma kreeg er onlangs een zusje bij. Je kan bij de jongste telg, een gloednieuwe luxe parfumerie in Hove, terecht voor beauty advies op maat, de juiste schoonheidsproducten voor je huid én doeltreffende, huidverbeterende behandelingen.

Parfuma ontpopte zich de voorbije vijftig jaar tot dé beautybestemming in Antwerpen. Wat begon op de Eiermarkt in het hartje van de stad, zette zich voort in  Wijnegem en daalt nu ook neer in Hove. Toch verschillen de drie boetieken erg van elkaar. In Hove shop je geen klassieke merken als Chanel en Dior maar vind je wel doeltreffende verzorgingsproducten en nichegeuren. De focus ligt er op gericht advies op maat. Daarom start ons bezoek aan het nieuwe beauty walhalla in Hove met een huidanalyse.

LEES OOK: Zo recreëer je de nineties brushing die viraal gaat op TikTok

Huidanalyse

Tijdens de huidanalyse wordt onder andere de hydratatiegraad, zonneschade en gevoeligheid van de huid gemeten. Verder wordt er ook gekeken naar de talgproductie, de eventuele aanwezigheid van de acnebacterie en de textuur van de huid. Tenslotte volgt er een reality check en krijg je te zien hoe je huid er binnen vijf jaar uit zou zien indien je je huidproblemen niet aanpakt. Na afloop van de analyse stelt de beautyconsulent producten en/of behandelingen voor die jouw specifieke huidproblemen aanpakken.

Bij Parfuma Hove vind je immers een uitgebreid gamma producten die heel doelgericht op huidverbetering werken. Bovendien kan je in de twee beauty rooms terecht voor verschillende behandelingen met producten van Mesoestetic en Environ. Deze medisch onderbouwde merken pakken huidproblemen als pygmentatie, onzuiverheden en deshydratatie aan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Parfuma (@parfuma)

High-end beauty

Naast huidverzorgingsproducten beschikt Parfuma Hove over een uitgebreid aanbod designer- en nichegeuren van merken als Juliette Has a Gun, Acqua di Parma, Byredo en meer. Tenslotte vind je er haarverzorgingsproducten van onder andere Christophe Robin, Oribe en Sisley.

Conclusie: bij Parfuma Hove ontdek je talloze nieuwe merken en producten en geniet je van een high-end beauty ervaring. Na afloop van je bezoek ga je met gericht advies en een goed gevoel weer naar huis.

Adres: Mechelsesteenweg 1, 2540 Hove. Meer info over de shop en de producten via parfuma.com.

Shop onze selectie

Iso E Super is een molecule die dicht op de huid zweeft en een aura van cederhoutnoten rond de drager creëert. De eau de toilette bindt zich met receptoren in het reukorgaan en laat slechts langzaam los waardoor hij lijkt te verdwijnen en weer te verschijnen.

Escentric Molecules

parfuma-shopping-molecule-01
Molecule 01 Eau de Toilette (30ml), Escentric Molecules, €80

Shop hier

Jane Iredale

Met deze navulbare borstel met SPF30 breng je gemakkelijk zonnebescherming aan over je make-up. Dankzij het handige formaat past hij perfect in je tasje en neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe.

 

Parfuma-Hove-Jane-Iredale
Powder-Me SPF30 Brush Nude, Jane Iredale, €60

Shop hier

Mesoestetic

Een hoge concentratie van stabiele vitamine C in deze hydraterende crème egaliseert de huid en zorgt voor een gezonde glow. Antioxiderende eigenschappen beschermen tegen de schadelijke effecten van uv-stralen. De combinatie van de werkzame stoffen hydrateert de huid en vermindert fijne lijntjes.

 

 

parfuma-shopping-mesoestetic
Energy C Intensive Cream (50ml), Mesoestetic, €70

Shop hier

The Coucou Club

Het stimuleren van de bloedcirculatie en lymfedrainage door middel van een activerende lichaamsmassage zijn key om je huid in topconditie te houden. De Coucou Body Roller is een sonisch vibrerend massageapparaat met ingebouwde toermalijnstenen en dringt met zijn 7.200 vibraties per minuut diep door in de spieren.

parfuma-shopping-coucou-club
Body roller, The Coucou Club, €75

Shop hier

Christophe Robin

De zuiverende shampoo met thermische modder van Christophe Robin reinigt de hoofdhuid diepgaand. Het resultaat? Schadelijke effecten van vervuiling verminderen en je lokken voelen schoon en fris aan.

 

parfuma-shopping-christophe-robin
Zuiverende shampoo (250ml), Christophe Robin, €28

Shop hier