3 nieuwe slow beauty hotspots om te ontdekken

Geüpdatet op 21 april 2022 door ELLE België
3 nieuwe slow beauty hotspots om te ontdekken © Pers Clothilde

Wil jij je huid verwennen met natuurlijke en eerlijke producten? Deze drie beauty hotspots dompelen je onder in de wereld van slow beauty.

Teint Teint

Vegan beauty all the way. Teint Teint opent na een succesvolle webshop nu ook de deuren in Antwerpen, waar ze een pand delen met bruidswinkel Paloma. De selectie aan producten van Teint Teint zijn niet enkel goed voor je huid, maar zitten ook in leuke verpakkingen en hebben unieke functies. Van nagellak, skincare en make-up tot krachtstenen, er gaat een nieuwe wereld voor je open. "Mijn favoriet? De Moonstone Sleep Spray! Even je kamer benevelen voor je gaat slapen, en de geur van lavendel zorgt voor rust en kalmte", aldus Sally, het creatief brein achter Teint Teint.

Adres: Frankrijklei 133A, Antwerpen

Teint Teint store Antwerp
© Pers Teint Teint

Clothilde

De gloednieuwe winkel van Clothilde in hartje Aalst is een paradijs voor de slow beautyliefhebber. Je kan er onder andere terecht voor skincare, make-up, beauty tools, persoonlijk advies en digitale workshops. Het aanbod aan merken van zowel Belgische als internationale spelers geven je de kans kennis te maken met eerlijke, natuurlijke en duurzame schoonheidsproducten. "Voor ons zit een duurzaam leven niet altijd in de grote dingen, maar net in kleine maar juiste keuzes maken", vertellen Chloé en Dries, de oprichters van de winkel. Naast een grote winkelruimte kan je bij Clothilde ook terecht voor gezichtsbehandelingen. De grote tuin aan het pand maakt je winkelervaring extra aangenaam en uniek.

Adres: Korte Zoutstraat, Aalst

Clothilde store Aalst
© Pers Clothilde

Peaufiné

Tot in de puntjes verzorgd, dat is de betekenis van Peaufiné. Deze skincareboetiek in Antwerpen is een uitbreiding van de nicheparfumerie Necessities en wil het mooiste in de mensen naar boven halen. Doeltreffendheid en exclusiviteit worden bij Peaufiné op de eerste plaats gezet, en dat straalt het aanbod aan merken ook uit. Je vindt er zowel klassiekers zoals Pure Altitude en Delbôve als innovatieve merken zoals Paula's Choice en Lixirskin. Op schoonheid staat geen gender of leeftijd, iedereen is er welkom voor advies.

Adres: Steenhouwersvest 27, Antwerpen

Peaufiné store Antwerp
© Mathias Hannes

LEES OOK

(Stagiaire Dewy De Leeneer)