Je krullen mooier dan ooit dankzij een vegan verzorgingsritueel

Gepubliceerd op 15 februari 2022 door ELLE Partner
Je krullen mooier dan ooit dankzij een vegan verzorgingsritueel

Wie droomt er niet van een weelderige haardos met mooi gedefinieerde, glanzende en gezonde krullen? Het geheim is simpel: voor mooie krullen moet je goede producten gebruiken. Verzorgende producten van topkwaliteit met natuurlijke ingrediënten, bij voorkeur vegan en met aangepaste texturen, die tot diep in de kern van de haarvezel doordringen. Meld je nu aan en ontvang staaltjes van Aveda Be Curly.

Veel vrouwen hebben krullend of golvend haar, maar helaas klagen ook veel vrouwen over die krullen. Sommigen koesteren zelfs een heuse haat-liefdeverhouding met hun krullen: ze vinden het moeilijk te stylen, knippen, wassen, drogen enz. Wat we moeten onthouden? Krullend haar is alleen onhandelbaar als je niet weet hoe je het moet aanpakken en je het slecht behandelt.

Dus hoe voorkom je concreet knopen, pluis, gespleten of gebroken haarpunten en krijg je eindelijk vrede met je haar? Geef het de mooi gedefinieerde en gezonde krullen die het verdient dankzij de beautyroutine van het gamma Be Curly van Aveda. Test jij graag dit gamma, dat speciaal is ontwikkeld om krullend haar subliem te doen stralen? Grijp dan nu je kans! Meld je online aan en ontvang gratis staaltjes.

Aveda, een merk dat zich engageert

Veel mensen zijn bekommerd om wat er op hun bord ligt of wat ze op hun huid smeren. Logisch dus dat ze zich nu ook bezighouden met wat ze op hun haar en hoofdhuid aanbrengen.

Aveda is al langer begaan met de kwaliteit van de ingrediënten in zijn producten. Begin 2021 bevestigde het merk zijn leiderspositie in duurzame ontwikkeling en milieubescherming door aan te kondigen dat voortaan alle producten van het merk vegan zullen zijn. Bovendien spant het Amerikaanse merk zich in om het volledige productieproces te optimaliseren voor een zo klein mogelijke milieu-impact. Daarom zijn alle Aveda-producten vegan en cruelty free en komt alle energie die nodig is om de productieketen te laten draaien voor 100% uit windkracht en de zon. Dan zijn er nog de verpakkingen, die recycleerbaar zijn en gemaakt van gerecycleerde materialen.

ELLE x Aveda shampoo
Be Curly, een compleet gamma van reinigings-, verzorgings- en stylingproducten voor golvend en krullend haar. ©Aveda

Be Curly, de ideale beautyroutine voor krullend haar

Door gezonde producten te gebruiken die afgestemd zijn op de specifieke kenmerken van krullend haar, krijg je perfect gehydrateerde en mooi gedefinieerde krullen zonder pluis. Aveda begrijpt dat maar al te goed en focust daarom specifiek op krullend haar met de lancering van enkele speciale gamma’s voor mooie krullen.

Beautyroutine in 3 stappen

De ideale verzorging van krullend haar bestaat uit een eenvoudige maar doeltreffende beautyroutine in drie stappen.

1. Shampoo: reinigt zacht je golvende of krullende lokken en definieert ze dankzij een formule van tarweproteïnen en biologische aloë, die het haar verlengt als het nat is en weer inkrimpt terwijl het droogt. Kies ook een verzorging die pluis temt en tegelijkertijd de glans een boost geeft.

2. Conditioner: hydrateert de lengtes en maakt het haar zacht, vergemakkelijkt het kammen en in model brengen.

3. Styling: in deze stap ga je de krullen intensief definiëren. De topper van het gamma, Be Curly Curl Enhancer, zorgt namelijk voor veerkrachtige krullen die langer blijven zitten. Breng het product aan op handdoekdroog haar, laat aan de lucht drogen of droog het haar met een diffuser voor meer volume. Nutriplenish Curl Gelée fixeert, geeft glans en hydrateert je krullen. En als kers op de taart beschermt het jouw haar 24 uur lang tegen vocht. Breng een beetje product aan op je haarlok, van boven naar onderen, kneed om de krullen te definiëren en laat drogen aan de lucht of kies voor een diffuser. Wanneer je haar helemaal droog is, schud je het bij de wortel en kneed je het nogmaals. Deze aanvullende producten verrichten wonderen voor je krullen!

Gezonde en perfect gedefinieerde krullen

Dat is de missie van het gamma Be Curly van Aveda. Een complete lijn van specifieke verzorgingsproducten die reinigen, jouw krul herstellen en stylen. Wat je haarwens ook is, er is altijd wel een verzorging die het verschil maakt voor jouw haar.

Wil je krullen met meer definitie? Bereid ze dan eerst voor met Be Curly Style-Prep en gebruik daarna de topper van het gamma, Be Curly Curl Enhancer. Met deze krulversterker gaan je krullen er fantastisch uitzien en subliem aanvoelen, al vanaf het eerste gebruik.

Extra hydratatie nodig? Nutriplenish Curl Gelée definieert krullen. Dit product bevat een concentraat aan superfoods op basis van mangoboter, biologische kokosolie en biologische granaatappelolie. Het verzorgt en hydrateert en geeft je haar een mooie glans.

Je ziet het, met een paar goede gewoonten en verzorgingsproducten van topkwaliteit creëer je eindelijk jouw droomkrullen. Wil jij het Be Curly-gamma van Aveda uitproberen? Klik hier en ontvang je staaltjes!

#AvedaVegan #Becurly #VeganHairCare #CrueltyFreeBeauty #Curls #CurlyHair #AvedaCares

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Aveda.
www.aveda.eu

Lees ook:
Een geslaagde tournée minérale met Atopia
De do’s en dont’s van make-up op een eerste date
N°1: de nieuwe huidverzorgingslijn van chanel