Hotspot: Antwerp Amusement Center

Geüpdatet op 21 april 2022 door ELLE Partner
Hotspot: Antwerp Amusement Center

In de States kennen zogenaamde ‘amusement parks’ al langer een groot succes. Met het Antwerp Amusement Center volgt België nu ook. Wij gingen alvast een kijkje nemen!

Het Antwerp Amusement Center? Dat is een all-in-one bowling, e-karting, escaperoom, privékaraoke, restaurant en meer gelegen aan Linkeroever. De ideale plek voor een ontspannend avondje uit met vrienden en familie of voor een teambuilding of bedrijfsfeest.

Let’s bowl

Bowlen doe je bij het Antwerp Amusement Center in stijl op één van de zestien geautomatiseerde banen met lichteffecten. Via de app reserveer je je baan maar bestel je ook drankjes en hapjes zonder dat je daarvoor naar de bar moet. Dankzij de overschoenen kan je je eigen schoenen bovendien lekker aanhouden - geen bowlingschoenen die je outfit komen verpesten dus!

Daarnaast kan je je partijtje bowling combineren met een aperitief en diner in het aansluitende restaurant. Opteer voor de steengrill of barbecue met verschillende vleessoorten, saladebuffet en frietjes of kies voor een van de food arrangementen met spareribs, kippenpan of gourmet bowlburgers.

E-karting en meer

Naast bowlen, kan je je in het Antwerp Amusement Center op tal van andere manieren uitleven. Laat de snelheidsduivel in je los op het e-karting racingcircuit met verschillende levels én op groene energie. Leer je collega’s of vrienden nóg beter kennen in de escapebus tijdens de game “Kill the virus". Zing tenslotte de longen uit je lijf in de privékaraokeruimte voor twee tot tien personen of daag je gezelschap uit voor een van de vele arcadegames.

Nieuwe attractie: de X-cube

Vanaf 8 maart strijkt de gloednieuwe X-cube neer in het Antwerp Amusement Center, een kruising tussen een escaperoom en videogame. Wat je kan verwachten? Een ruimte gevuld met de allernieuwste technische snufjes: een immens touchscreen, controllers, black light, lichteffecten en geavanceerd geluidssysteem. Je hebt er de keuze tussen verschillende experiences voor twee tot zes personen, van een missie naar mars tot een horroravontuur of spionnentraining. Reserveer je unieke experience in België op x-cube-antwerp.briqbookings.com/

Reserveer je bezoek aan het Antwerp Amusement Center via de website en krijg nu 10% korting met de promocode ELLE. (actie geldig tot 31/05)

BOEK NU

Adres: Blancefloerlaan 181, 2050 Antwerpen.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Antwerp Amusement Center.
www.ab-ekarting.be
Instagram
Facebook

Lees ook:
Ice globes: zijn deze skincare tools de tiktok hype waard?
Paris fashion week: meer dan 100 streetstyle looks voor oneindige outfit inspiratie
Is marula olie het best bewaarde beautygeheim?